Kάρολε που κοιτάς; Ποιο μέρος του γυναικείου σώματος λατρεύει ο διάδοχος;

Γωγώ Φούντα
Kάρολε που κοιτάς; Ποιο μέρος του γυναικείου σώματος λατρεύει ο διάδοχος;

Και δεν χορταίνει να το κοιτάζει;

Η κατάρα του να είσαι διάσημος, την οποία μάλλον δεν θα βιώσουμε ποτέ, είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα χωρίς να γίνεις αντιληπτός. Όταν μάλιστα, εκτός από ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα παγκοσμίως, είσαι και διάδοχος του αγγλικού θρόνου και ονομάζεσαι Κάρολος, το πράγμα γίνεται από μόνο του πιο περίπλοκο!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν Catherine Zeta Jones, αποφάσισε να κάνει ολίγον ρεζίλι τον πρίγκιπα και καλεσμένη στην εκπομπή του David Letterman μίλησε για την παρασημοφόρησή της από τον Κάρολο, αποκαλύπτοντας λίγες παραπάνω λεπτομέρειες απ' όσες θα θέλαμε να γνωρίζουμε: «Κοίτα τα χέρια του! Λατρεύω τη βασιλική οικογένεια αλλά ο πρίγκιπας ήταν κάπως... πονηρούλης», είπε η βρετανίδα star υπονοώντας ότι ο μπερμπάντης γαλαζοαίματος βρήκε ευκαιρία να αγγίξει το στήθος της!

Η αλήθεια είναι, ότι όσο κι αν θέλουμε να υποστηρίξουμε τον πρίγκιπα, το φωτογραφικό αφιέρωμα της Daily Mail δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια, καθώς υπάρχει πλούσιο ντοκουμέντο το οποίο αποδεικνύει περίτρανα την αδυναμία του διαδόχου για το γυναικείο στήθος.

Δείτε και μόνοι σας...

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton: Το επίσημο πορτραίτο της δούκισσας δεν είναι αυτό που περιμέναμε

H Κate έγινε 31: Η παραμυθένια ιστορία του κοριτσιού που έγινε Πριγκίπισσα

Δείτε την άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana που θα προκαλέσει