Αυτοί που βγήκαν από τη ντουλάπα: τα πιο διάσημα γκέι ζευγάρια του Hollywood

Αυτοί που βγήκαν από τη ντουλάπα: τα πιο διάσημα γκέι ζευγάρια του Hollywood

Αυτοί οι celebrity είναι περήφανοι για τη σεξουαλικότητά τους.

Tην προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια των βραβείων Golden Globes μία ολόκληρη αίθουσα γεμάτη ηθοποιούς πρώτης τάξεως καταχειροκρότησε τη Jodie Foster όχι για κάποια ερμηνεία, αλλά για τον τρόπο που επέλεξε να ζει αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τη σεξουαλικότητά της.

Η Amber Heard είναι το κορίτσι σκάνδαλο που έκανε το Johny Depp να παρατήσει τη Vanesa Paradis και να της κάνω δώρο μία ολόκληρη παραλία με το όνομά της. εκείνη πάλι είχε εμφανισθεί πριν από ένα χρόνο με την τότε κοπέλα της Tasya van Ree, λέγοντας πόσο χαίρεται που είναι ανοιχτή για τη σεξουαλικότητά της, "δε νιώθω πως κάνω λάθος γιατί τότε εκατομμύρια άνθρωποι που αγαπούν με το δικό τους τρόπο θα ήταν λάθος".

Ο Elton John και ο σύζυγός του David Furnish δε θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2005 έχει ήδη ένα παιδί ενώ περιμένουν δεύτερο.

Μπορεί στο 'Sex and the City' η πρωταγωνίστρια Cynthia Nixon να ασχολούνταν μανιακά με άντρες και τα προβλήματα των σχέσεων, στην πραγματική της ζωή όμως είναι επίσημο ζευγάρι με την Christine Marinoni και μάλιστα έχουν και ένα παιδί, το Μax.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό και απελευθερωθείτε και εσείς από ότι και να σας καταπιέζει. Αφού το κάνουν όλοι οι διάσημοι τότε μπορείτε και εσείς.