Παρά τρίχα παντρεμένοι: οι αρραβώνες του Hollywood που κατέληξαν σε χωρισμό

Παρά τρίχα παντρεμένοι: οι αρραβώνες του Hollywood που κατέληξαν σε χωρισμό

Αυτοί οι γάμοι δεν έγιναν ποτέ.

H ιστορία του βασιλόπουλου πάνω στο λευκό άλογο δεν έχει πάντα αίσιο τέλος και αυτό δε θα μπορούσε να μην ισχύει και στο Hollywood. Διάσημη ζευγάρια έμειναν μαζί, προσπάθησαν, αρραβωνιάστηκαν, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι οι δρόμοι τους χώρισαν, πολλές φορές με άσχημες διαδικασίες.

Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε τον καλό της Jason Trawick πέρυσι επισημοποιώντας τη σχέση τους που κρατούσε από το 2009. Ο εκπρόσωπος τύπου δήλωσε πως το ζευγάρι θα αγαπιέται για πάντα και θα παραμείνουν φίλοι, ενώ ο Trawick αποσύρθηκε από μάνατζέρ της.

Ο Kanye West ήταν αρραβωνιασμένος για δύο χρόνια με τη σχεδιάστρια Alexis Phifer. Το ζευγάρι χώρισε το 2008 και τώρα ο διάσημος ράπερ είναι μαζί με την Kim Kardashian περιμένοντας το πρώτο του παιδί. Μια χαρά!

Η Paris Hilton και ο δικός μας Πάρης Κασιδόκωστας αρραβωνιάστηκαν το 2005 μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού. Μετά από 5 μήνες, η ιδέα του γάμου φάνταζε πολύ ασφυκτική και για τους δύο αναγκάζοντάς τους να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έχουν ζήσει έναν έρωτα μεγάλο που μέσα σε ένα χρόνο τους οδήγησε στα σκαλιά της Εκκλησίας. Μερικές ώρες πριν το μυστήριο ο γάμος ακυρώθηκε, το ζευγάρι χώρισε ένα χρόνο μετά χωρίς να καταφέρει να μείνουν φίλοι μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί που βγήκαν από τη ντουλάπα: τα πιο διάσημα γκέι ζευγάρια του Hollywood