Ποια διάσημη ηθοποιός έδωσε 6 ονόματα στο παιδί της;

Ποια διάσημη ηθοποιός έδωσε 6 ονόματα στο παιδί της;

Για ποιο λόγο έκανε κάτι τέτοιο η σταρ;

Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί πριν από λίγους μήνες και σόκαρε την κοινή γνώμη με τα ονόματα που του έδωσε. Δεν πρόκειται για άλλη από την Uma Thurman η οποία ονόμασε το κοριτσάκι της Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson (Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρνενς Θέρμαν-Μπουσόν)! Ναι, όλα αυτά μαζί.

Όπως είναι φυσικό είναι αδύνατο να τα θυμάται όσο μάλλον να τα απαγγέλει κανείς και ευτυχώς τη μικρή για συντομία τη φωνάζουν Luna. Η 42χρονη celebrity έδω σε συνέντευξη στην εκπομπή του Jimmy Fallon και αποκάλυψε από πού προέκυψαν τα τόσα ονόματα του παιδιού που απέκτησε από τη σχέση της με τον Arpad Busson.

uma-thurman_Exc_101712-EXC-509183191



Η Uma έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον γάμο της με τον ηθοποιό Ethan Hawke, τον 10χρονο Levon και τη 14χρονη Maya. Η Maya λοιπόν αποφάσισε να δώσουν τόσα ονόματα στην αδερφή της μιας και εφόσον η μαμά της δεν θα έκανε ξανά άλλο παιδί, έπρεπε όλοι να μπορούν να απευθύνουν το εκάστοτε όνομα που τους άρεσε. Όσο για το διπλό επίθετο, είναι αναγκαστικό καθώς οι γονείς της δεν έχουν παντρευτεί ακόμη. Ο 49χρονος τραπεζίτης έχει ακόμη δύο γιους από τη σχέση του με την Elle MacPherson.

«Όλα τα αδέρφια έδωσαν από ένα όνομα που τους άρεσε, ενώ το Luna ήταν δική μου ιδέα και του μπαμπά της», λέει η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη ηθοποιός αγανάκτησε και είπε τη λέξη f*** σε δημοσιογράφο;

Ποια διάσημη star μαθαίνει στο σκύλο της να... ζωγραφίζει;