Σκάνδαλο:Ο 3ος σύζυγός της Katie Price εκτός από στρίπερ, εμφανίζεται και σε sex tape

Σκάνδαλο:Ο 3ος σύζυγός της Katie Price εκτός από στρίπερ, εμφανίζεται και σε sex tape

Γυμνό σκάνδαλο, 3 μέρες μετά το γάμο τους

Η Katie Price ή Jordan όπως την γνωρίσαμε αρχικά, μάλλον πρόκειται για ένα άτυχο κορίτσι σε ότι αφορά τους γάμους της. Η 35χρονη πρώην μοντέλο, επιχειρηματίας, τραγουδοποιός και τηλεοπτική persona παντρεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου τον Kieran Hayler.

Η Katie Price ήταν παντρεμένη από το 2005 ως το 2009 με τον Αγγλοκύπριο τραγουδιστής Peter Andre. Από την πρώτη μέρα του γάμου τους, μέχρι τις τελευταίες δραματικές μέρες του διαζυγίου, δεν υπήρχε μέρα που το ζευγάρι να μην "ξεκατινιάζεται" κυριολεκτικά σε κάποιο βρετανικό εξώφυλλο. Ο δεύτερος γάμος της με τον μποξέρ Alex Reid τελείωσε επίσης άδοξα με την Katie να δηλώνει ότι ο Alex είχε μια δεύτερη θηλυκή προσωπικότητα τη Roxanne.

Ο σύζυγος Νο 3 είναι ο 25χρονος χτίστης και μερικής απασχόλησης στρίπερ Kieran Hayler, με τον οποίο παντρεύτηκαν σε μια παραλία στις Μπαχάμες. 3 μέρες μετά κυκλοφόρησε ένα sex tape με τον Kieran και την πρώην σύντροφό του, την porn star Kiri Meads. Η πορνοστάρ μίλησε στην εφημερίδα "The Sun", που έβγαλε το θέμα, λέγοντας ότι έκαναν το sex tape για να κάνουν την ερωτική τους ζωή λίγο πιο πικάντική, μια και ο γυμνασμένος νέος είχε περισσότερη όρεξη να πηγαίνει στο γυμναστήριο πάρα μαζί της. Μάλιστα η πορνοστάρ εξομολογήθηκε ότι αν "το έκαναν" μια φορά τη βδομάδα ήταν τυχερή. Τώρα αν το sex tape αποδειχθεί ολέθριο ή όχι για τη σχέση των νεόνυμφων θα μάθουμε σύντομα.

Προσοχή οι φωτογραφίες του άρθρου περιέχουν γυμνό