Ποιος γόης του Hollywood κυνήγησε φωτογράφο, επειδή δεν ήθελε να βγουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του με… δονητές;

Ποιος γόης του Hollywood κυνήγησε φωτογράφο, επειδή δεν ήθελε να βγουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του με… δονητές;

Aλλά ο φωτογράφος, απτόητος τις κράτησε

Ο κόσμος του Hollywood είναι ομολογουμένως αρκετά περίεργος. Οι stars δε μπορούν να κάνουν τίποτα το οποίο να μην περάσει απαρατήρητο. Σε κάθε τους κίνηση, οι δημοσιογράφοι, καθώς και οι φωτογράφοι, τους κυνηγούν ανελέητα για μία δήλωση ή λήψη.


Τι γίνεται όμως όταν μια φωτογραφία μπορεί να σε ξεγελάσει; Και τι εννοούμε με αυτό; Διαβάστε: Ο Zac Efron , βρισκόταν σε γυρίσματα της νέας του ταινίας 'Are We Officially Dating' , έξω από το Fantasy World, στη Νέα Υόρκη, όταν ένας φωτογράφος άρχισε από μακριά να τον φωτογραφίζει. Και που το κακό θα μας πείτε; Ο όμορφος ηθοποιός εκείνη τη στιγμή ήταν περιτριγυρισμένος από... δονητές, αφού βρισκόταν μέσα σε ένα sex shop.

Με το που αντιλήφθηκε ο Zac Efron τι συνέβαινε, έφυγε τρέχοντας με σκοπό να πιάσει το φωτογράφο. Δεν ήθελε να δημοσιευτούν τέτοιου είδους φωτογραφίες γιατί όπως τόνισε στο φωτογράφο, έχει πάρα πολλούς θαυμαστές νεαρής ηλικίας και δε θέλει να αποτελεί κακό πρότυπο. Μάταια ζητούσε από το φωτογράφο να τις σβήσει, αφού αυτός αδιαφορούσε πλήρως για τις απόψεις του star. Ο Zac βέβαια για να... προλάβει το κακό, τόνισε στα social media ότι οι φωτογραφίες που πρόκειται να δημοσιευτούν είναι από τα γυρίσματα της ταινίας του και όχι στιγμιότυπα της προσωπικής τους ζωής.

Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Τι τραβάνε και αυτοί οι stars...

Διαβάστε ακόμα:

Μen's Report: Δείτε 10 από τα πιο hot κορμιά που μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα!

Φάκελος κυτταρίτιδα:Δείτε ποιες stars πρόδωσε ο φακός!

Oι πρώτοι έρωτες των stars: Ποιοι τους θυμούνται με αγάπη και ποιοι θέλουν να τους ξεχάσουν;