Δείτε την 5,9 εκ. δολαρίων έπαυλη που αγόρασε η Beyonce στη μητέρα της (photos)

Δείτε την 5,9 εκ. δολαρίων έπαυλη που αγόρασε η Beyonce στη μητέρα της (photos)

Ένα δωράκι πολλών εκατομμυρίων

Το ότι η Beyonce τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της Tina Knowles το γνωρίζουν όλοι. Είναι το στήριγμά της και ο άνθρωπος που ακούει πριν αποφασίσει για κάθε ζήτημά της στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.


Η όμορφη τραγουδίστρια θέλοντας να της δείξει την αδυναμία της, είπε να της αγοράσει ένα σπιτάκι. Εντάξει σπιτάκι δεν το λες, αφού η έπαυλη αξίζει 5,9 εκ. δολάρια. Ναι καλά διαβάσατε!


Το σπίτι διαθέτει αίθουσα παιχνιδιών, δύο τζακούζι, πισίνα,ιδιωτική αίθουσα προβολής ταινιών, ώστε να παρακολουθούν μαζί ταινίες και μουσικά βίντεο. Επιπλέον, διαθέτει ένα τραπέζι μπιλιάρδου και ένα χώρο γεμάτο τυχερά παιχνίδια. Φαίνεται ότι η Beyonce δίνει ιδιαίτερη σημασία στη διασκέδαση. Ο σχεδιασμός έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τη γαλλική και την ιταλική αρχιτεκτονική, αφού διαθέτει περίτεχνες σκαλιστές τοιχογραφίες στους τοίχους.

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην υπάρχει στο... παλάτι ένας ολόκληρος χώρος γυμναστηρίου, στον οποίο μαμά και κόρη θα μπορούν να γυμνάζονται όποτε εκείνες το επιθυμούν. Μοναδική και γεμάτη ανέσεις είναι και η σουίτα που θα φιλοξενεί τη Beyonce, τον Jay Z και την κορούλα τους.
Ο εξωτερικός χώρος είναι μαγικός, αφού όλο το σπίτι είναι περιτριγυρισμένο από πανύψηλους φοίνικες. Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες της έπαυλης στη gallery.

Ανοιχτοχέρα η Beyonce, έτσι δεν είναι;

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Beyonce είναι η αγαπημένη celebrity των σχεδιαστών μόδας;

Δείτε τη Beyonce να παίζει στη θάλασσα με την Blue Ivy

Beyonce: Πως ήταν η πιο sexy γυναίκα του 21ου αιώνα στα παιδικά της χρόνια;