Δείτε τη Vivienne Westwood ολόγυμνη στα 71 της χρόνια! (βίντεο)

Δείτε τη Vivienne Westwood ολόγυμνη στα 71 της χρόνια! (βίντεο)

Η διάσημη σχεδιάστρια προκαλεί για πολλοστή φορά

Η 71 ετών πλέον Dame, είναι μία επιτυχημένη businesswoman με μία περιουσία εκατομμυρίων και δύο γιους, Δεν την σταμάτησε τίποτα ποτέ από το να ζει τη ζωή της προκλητικά, ελεύθερα και να τα κάνει όλα με το δικό της εναλλακτικό τρόπο.

Η Vivienne Westwood παραβρέθηκε στην έκθεση του διάσημου 49χρονου φωτογράφου Juergen Teller ο οποίος συμπεριέλαβε στην έκθεσή του 2 τεράστια ολόγυμνα προκλητικά πορτραίτα της.

Η σχεδιάστρια που κάθε άλλο παρά προς της σύνταξη οδεύει, έφτασε αγκαζέ με τον κατά πολύ νεότερο σύζυγό της και απόλαυσε την έκθεση χωρίς να προβληματίζεται καθόλου για τον αμέτρητο κόσμο που την έβλεπε να ποζάρει γυμνή. Η Dame Vivienne έκλεψε την παράσταση και ήταν φυσικά η του show - παρότι το θέμα μας ήταν η πρώτη μεγάλη έκθεση του Juergen Teller στη Βρατανία τα τελευταία 10 χρόνια. Η έκθεση στεγάζεται στο Ινστιτούτο Σύγχρονης Τέχνης στο Λονδίνο.

«Καταπληκτικό. Δουλεύω μαζί της άπειρο καιρό και πάντα με εκπλήσσει το πόσο καταπληκτική ποιότητα δέρματος έχει», δηλώνει o Teller για την Westwood.

Εκτός από τα γυμνά της Vivienne που φωτογραφήθηκε στα 69 και 71 της χρόνια, υπάρχει και ένα σπάνιο ολόσωμο γυμνό του μοντέλου Lily Cole.

Διαβάστε ακόμη:

Victoria’s Secret: Tα εσώρουχα του brand γίνονται οικολογικά

Beyonce: ζωντανή ή ηχογραφημένη η εμφάνισή της στην ορκομωσία του Obama;