H νέα ταινία του πρωταγωνιστή του Harry Potter περιέχει gay sex!

Γωγώ Φούντα
H νέα ταινία του πρωταγωνιστή του Harry Potter περιέχει gay sex!

Ο Daniel Radcliffe μεγάλωσε και έκανε την κινηματογραφική του επανάσταση!

Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως νεαρό και αθώο μάγο στις διάσημες ταινίες Harry Potter, αλλά φαίνεται πως ο Daniel Radcliffe κάνει τα πάντα προκειμένου να αποτινάξει το συγκεκριμένο ρόλο από πάνω του, επιλέγοντας αμφιλεγόμενους και ιδιαίτερους χαρακτήρες.

Η πιο πρόσφατη κινηματογραφική του απόπειρα, είναι η ταινία Kill Your Darlings όπου και υποδύεται έναν gay δολοφόνο! Μάλιστα, η ερωτική σκηνή που μοιράζεται με το συμπρωταγωνιστή του, χαρακτηρίστηκε αρκετά τολμηρή και προκλητική, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι μετά την προβολή της ταινίας βομβάρδισαν τον νεαρό ηθοποιό με ερωτήσεις.

«Ήταν κάτι εντελώς καινούριο για μένα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε. Εξάλλου η ερωτική σκηνή μας πήρε λίγο περισσότερο από μία ώρα για να τη γυρίσουμε. Βρίσκω πάντως πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι το κοινό σοκαρίστηκε αφού δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει μία ανάλογη σκηνή. Επίσης ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί το gay sex είναι πιο σοκαριστικό από αυτό μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας», είπε ο Radcliffe βάζοντας στη θέση τους όσους βιάστηκαν να κατακρίνουν την ταινία.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος διάσημος σταρ ξανάπεσε στον αλκοολισμό για τα καλά;

Ποιος διάσημος star φορούσε τα ίδια ρούχα επί έξι μήνες;

Ο Daniel Radcliffe δεν είναι πια αυτός που ξέρατε