H Rihanna φωτογραφίζεται καπνίζοντας μαριχουάνα;

Γωγώ Φούντα
H Rihanna φωτογραφίζεται καπνίζοντας μαριχουάνα;

Είναι πλέον βουτηγμένη στις καταχρήσεις ή το κάνει απλά για να συντηρεί την ροκ εικόνα της;

Τον τελευταίο καιρό συνηθίζει να απασχολεί πολύ περισσότερο με την ιδιότυπη, για να το πούμε ευγενικά, συμπεριφορά της, παρά με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της. Ο λόγος φυσικά για την εκκεντρική Rihanna η οποία έπειτα από το σήριαλ της επανασύνδεσής της με τον πρώην της, Chris Brown, βρήκε νέους ανορθόδοξους τρόπους για να τραβήξει την προσοχή.

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, η οποία αυτό τον καιρό βρίσκεται με μία βαλίτσα στο χέρι λόγω της περιοδείας της, αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο από το άγχος και τις εξαντλητικές πρόβες και φρόντισε, όπως κάνει πάντα άλλωστε, να μας ενημερώσει μέσω του Twitter της.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το νέο της κούρεμα, η μία πλευρά τους κεφαλιού ξυρισμένη αλλά και κάτι... αρκετά ύποπτο στο στόμα της! Μπορεί λοιπόν οι καλοπροαίτεροι να υπέθεσαν ότι κορίτσι αποφάσισε να καπνίσει ένα... πουράκι για να ηρεμήσει, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας και τον πρότερο βίο της 24χρονης star όλα οδηγούν σε ένα μόνο συμπέρασμα: Η Rihanna τό ριξε και πάλι στην μαριχουάνα!

Φαίνεται η RiRi έχει διαδαχθεί πάρα πολλά από τη σχέση της με τον Chris Brown. Ένα από αυτά είναι πλέον η σφαιρική της γνώση σε όλων των ειδών τις καταχρήσεις!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη νέα συλλογή της Rihanna για το River Island

Το μακρύ (μαλλί) της Rihanna

Δείτε το ολοκαίνουργιο look της Rihanna