Ο Christian Bale τηλεφωνεί ως Batman σε μικρό θαυμαστή του που πάσχει από λευχαιμία (video)

Ο Christian Bale τηλεφωνεί ως Batman σε μικρό θαυμαστή του που πάσχει από λευχαιμία (video)

Ακούστε την εμψυχωτική συζήτηση μεταξύ των δύο

Κάνοντας την ημέρα ενός μικρού αγοριού που πάσχει από λευχαιμία πιο όμορφη ο Christian Bale σήκωσε στο τηλέφωνο, και με μία μόνο ολιγόλεπτη συζήτηση κατάφερε να εμψυχώσει τον 8χρονο Zach που λατρεύει τον Batman.

Σε ένα YouTube video που πόσταρε η ίδια η μητέρα του Zach στις 18 Ιανουαρίου, το παιδάκι λέει στον ήρωά του από το "Dark Knight Rises" πως προσποιείται ότι είναι εκείνος και κάνει βόλτες οδηγώντας ένα ρεαλιστικό Batmobile που του έχουν αγοράσει μαζί με τον μικρότερο αδελφό του που όμως έχει αδυναμία στον Robin.

O μικρός δήλωσε πως ο Batman είναι ο ήρωάς του και το πρότυπό του. Ο Bale τότε τον ευχαρίστησε που βλέπει τις ταινίες του και του είπε: «Το νόημα που θέλει να περάσει η ταινία είναι πως οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ο Batman. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι τόσο δυνατός όσο αυτός και να βοηθησει τους ανθρώπους να φέρουν το καλό στον κόσμο».

Ο Bale είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος πάνω στο θέμα του καρκίνου και της λευχαιμίας, ιδίως όταν πλήγει μικρά παιδιά. Πριν λίγο καιρό ναύλωσε αεροπλάνο για να μεταφέρει μία νεαρή καρκινοπαθή και την οικογένειά της στην Disneyland όπου έφαγαν όλοι μαζι και έκαναν βόλτες.

Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης...

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως αυτό το παιδάκι είναι μία γυναίκα 20 ετών!

Δύναμη ψυχής: Το κοριτσάκι που αντί για πόδια έχει μία μπάλα του μπάσκετ!