H Beyonce απολογείται: όλη η αλήθεια πίσω από τη playback εμφάνιση στην ορκομωσία Obama

H Beyonce απολογείται: όλη η αλήθεια πίσω από τη playback εμφάνιση στην ορκομωσία Obama

Γιατί τραγούδησε ανοιγοκλείνοντας απλώς το στόμα της η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Ο χαμός έχει γίνει με τη Beyonce και ίσως να είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τόσα αρνητικά σχόλια για αυτήν από τον Τύπο. Η playback εμφάνισή της στην ορκομωσία του προέδρου Obama όπου τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο δεν ικανοποίησε κανένα, καθώς όλοι είχαν την απαίτηση να ακούσουν μία ζωντανή ερμηνεία και όχι κονσέρβα.

Το δημοφιλές κορίτσι ξέρει πώς να χειρίζεται τα ΜΜΕ κι έτσι ενώ εκείνη δειπνούσε σε σικάτο εστιατόριο της Νέας Ορλεάνης οι δημόσιες σχέσεις της ανέλαβαν να την ξελασπώσουν και να εξηγήσουν γιατί τραγούδησε ανοιγοκλείνοντας τα χείλη της.

Η προετοιμασία της για το Super Bowl όπου και θα τραγουδήσει είναι χρονοβόρα και έντονη, οπότε και δεν είχε χρόνο για παραπάνω πρόβες, ενώ δεν ήθελε να τραυματίσει τη φωνή της από την υπερβολική άσκηση. Ο διευθυντής της ορχήστρας βέβαια του σώματος των πεζοναυτών την άδειασε εντελώς, αποκαλύπτοντας ότι εξαιτίας των εντατικών προβών για το Super Bowl η Beyonce δεν είχε χρόνο παρά μόνο το προηγούμενο βράδυ, αλλά όπως και να έχει θα ξεχαστεί σιγά σιγά και αυτό όπως και άλλα.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Beyonce είναι η αγαπημένη celebrity των σχεδιαστών μόδας;
Πράσινο σμαραγδί: δείτε ποιες star προτιμούν το επίσημο χρώμα του 2013
Τι δώρο έκανε η Beyonce στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα