Rihanna: η εμμονή της με τη μαριχουάνα είναι ο κατήφορός της (;)

Rihanna: η εμμονή της με τη μαριχουάνα είναι ο κατήφορός της (;)

Γιατί το διάσημο κορίτσι αυτοκαταστρέφεται;

H Rihanna δεν είναι πια το κορίτσι που τραγουδούσε under my ombrella και αυτό φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Από το όνομά της στα social media, "badgalriri", μέχρι τίτλους τραγουδιών της, το πρώην ζουμερό κορίτσι μοιάζει μαζί με τα κιλά της να έχασε και τη φρεσκάδα της, σαν ξεζουμισμένη λεμονόκουπα. Πού οφείλεται όμως αυτή η κατρακύλα και ποιον θα μπορούσε να κατηγορήσει κανείς για άλλο ένα παραστρατημένο είδωλο που σιγά σιγά χάνει τη λάμψη του.

Η Rihanna έχει δείξει πολλές φορές τη σκοτεινή της πλευρά, έχει μετρήσει δεκάδες τατουάζ σε κάθε εκατοστό του κορμιού της και έχει προωθήσει όσο μπορεί το στυλ των ghetto και της ραπ σκηνής. Έχοντας το φάντασμα του πρώην, νυν και για πάντα αγαπημένου της Chris Brown, το διάσημο κορίτσι δε διστάζει να ανεβάσει στο twitter της αμέτρητες γυμνές και αισθησιακές της φωτογραφίες, ενώ η μαριχουάνα έχει γίνει από απαγορευμένο και αμφιλεγόμενο ναρκωτικό το λάβαρο της καριέρας της. Από μπλούζες και φορέματα, μέχρι αποκριατική στολή και πρόσφατα τατουάζ, το πράσινο φύλλο φιγουράρει παντού και έχει συνδέσει το όνομά της Riri με τις καταχρήσεις, την έλλειψη διαύγειας και τη θολούρα σε όλη της τη ζωή.

Για μία star που έχει τιμηθεί με grammy και ακολουθείται από 4 εκατομμύρια ανθρώπους στο διαδίκτυο κάθε κίνησή της αποτελεί επιρροή και έμπνευση και δυστυχώς η Rihanna δείχνει όχι μόνο να έχει χάσει τον έλεγχο, αλλά να βαδίζει ολοταχώς προς της καταστροφή στα πρότυπα της amy Winehouse και της Whitney Houston.
Aς ελπίσουμε η κριτική ανθρώπων της showbiz όπως η Lena Dunham και η Oprah Winfrey να πιάσουν τόπο και να μην είναι μερικές ακόμα σκόρπιες κουβέντες για ένα αστέρι που φτάνει στη Δύση του.

Διαβάστε επίσης:

Παράδειγμα προς αποφυγή: αυτοί οι διάσημοι του Hollywood είναι πολύ κακά παιδιά