Σοκαριστική εξομολόγηση πατέρα Adele: «Είναι σα να είμαι νεκρός για αυτήν!»

Σοκαριστική εξομολόγηση πατέρα Adele: «Είναι σα να είμαι νεκρός για αυτήν!»

Δεν έχει καν γνωρίσει το εγγόνι του

Ο πατέρας της Adele, εν ονόματι Mark Evans, «άνοιξε την καρδιά του», σε βρετανική εφημερίδα. Ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας ισχυρίστηκε ότι η Adele έχει να του μιλήσει από το 2011, όταν ο Mark έδωσε μια συνέντευξη στα μέσα, μιλώντας για εκείνη.


Πλέον όπως τονίζει οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες. Όχι μόνο δεν του έχει γνωρίσει το σύντροφό της Simon Konecki, αλλά δε μοιράστηκε καν τη χαρά της εγκυμοσύνης και της γέννας μαζί του.« Έμαθα από τα media ότι η κόρη μου θα με κάνει για πρώτη φορά παππού».
Ο Mark με παράπονο δηλώνει: «Δεν μου έχει επιτρέψει να δω τον εγγονό μου. Έχω αφήσει μηνύματα στον τηλεφωνητή της, Της έχω στείλει γράμματα, χριστουγεννιάτικες κάρτες, αλλά αυτή τίποτα. Είναι σα να είμαι νεκρός για εκείνη! Δε με ενδιαφέρει η κοσμική ζωή της, ούτε τα χρήματά της. Αυτό που με νοιάζει είναι να έχω την κόρη μου πίσω. Θέλω να γίνω ένας παππούς όπως μου πρέπει».


Ο πατέρας της star τονίζει ότι έμαθε από τα μέσα για το πιθανό όνομα του εγγονού του. «Μα Angelo James;» Αναρωτιέται. «Δε μπορώ να καταλάβω πως της ήρθε το James. Μάλλον θα επηρεάστηκε από την ταινία James Bond. Όσον αγορά το Angelo, ένας Θεός ξέρει. Είναι μάλλον λίγο L.A το όνομα, δε νομίζετε;»

Παρόλη την αρνητικότητα στη σχέση τους, ο πατέρας της δηλώνει περήφανος για εκείνη. Τι να πεις. Ποιος ξέρει φυσικά τι πραγματικά έχει γίνει και έχει παγώσει τόσο η ταλαντούχα Adele.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού της Adele;

Η Adele και ο τριών μηνών γιος της φωτογραφίζονται για πρώτη φορά

Επιβεβαιώθηκε: η Adele θα τραγουδήσει στα Oscars