Η απίστευτη μεταμόρφωση της Naomi Watts: Δείτε το πρόσωπό της με και χωρίς μακιγιάζ

Γωγώ Φούντα
Η απίστευτη μεταμόρφωση της Naomi Watts: Δείτε το πρόσωπό της με και χωρίς μακιγιάζ

Mία ομολογουμένως κακή στιγμή της διάσημης ηθοποιού...

Μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο γοητευτικές και φυσικά ταλαντούχες ηθοποιούς, αλλά καμιά φορά ακόμα και οι πιο σέξι star του Hollywood έχουν τις κακές τους στιγμές ή έστω τις κακές τους φωτογραφίες.

Κάτι τέτοιο συνέβη με τη διάσημη ηθοποιό Naomi Watts η οποία εμφανίστηκε κυριολεκτικά απαστράπτουσα στα χθεσινά βραβεία SAG. Η Αυστραλιανή star φορούσε μία υπέροχη ασημί τουαλέτα ενώ συνοδεύοταν από τον επίσης υπέρκομψο σύζυγό της Liev Schreiber, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

Ωστόσο, και επειδή οι ρεπόρτερ είναι ως γνωστόν δαιμόνιοι, το διάσημο ζεύγος απαθανατίστηκε λίγες ώρες πριν την λαμπερή του εμφάνιση στα βραβεία, σε μία απλή καθημερινή βόλτα με τους δύο του γιους. Και μπορεί η Watts με τη βραδινή της εμφάνιση να εντυπωσίασε, δεν συνέβη το ίδιο και με την... πρωινή της.

Σε μία πρόχειρη σύγκριση η διάσημη ηθοποιός φαίνεται αρκετά γερασμένη με το πρόσωπό της γεμάτο ρυτίδες και αρκετά διαφορετική από τη νεανική της και σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά είναι αρκετά έντονη, ωστόσο εμείς θεωρούμε ότι ήταν απλά μια κακιά στιγμή της ταλαντούχας star. Στο κάτω κάτω προτιμάμε ένα φυσικό, όμορφο πρόσωπο από τα ψεύτικο και παραμορφωμένο από τα botox, πρόσωπο της κολλητής της Nicole Kidman!

Διαβάστε επίσης:

Αντιγράψτε το look: Τα beach waves της Naomi Watts

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Naomi Watts

Η Naomi Watts αντιστέκεται στο trend