Ο David Beckham χαρίζει όλο του τον μισθό σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Ο David Beckham χαρίζει όλο του τον μισθό σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Η νέα συνεργασία του superstar με την Paris St Germain και η συγκινητική του ανακοίνωση

Ο David Beckham έγραψε ιστορία την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, όταν αποκάλυψε ότι υπέγραψε με την Paris St Germain και ο μισθός του από την γαλλική ομάδα θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου σε φιλανθρωπικό σκοπό για παιδιά που το έχουν ανάγκη, στο Παρίσι.

Ο 37χρονος άσος του ποδοσφαίρου υπολογίζεται ότι θα δώσει, για τον σκοπό, περίπου 3 εκατομμύρια λίρες, αφού υπολογίζεται ότι ο μισθός του από την ομάδα θα είναι περίπου 150.000 λίρες την εβδομάδα. Επιβεβαιώνοντας την νέα του συνεργασία, αλλά και την απόφασή του για την διάθεση του μισθού του, ο Beckham εξήγησε: «Για μένα, σημασία είχε πάντα να παίζω ποδόσφαιρο. Σκέφτηκα πολύ και άλλες προτάσεις που μου έγιναν. Αλλά ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω στο Παρίσι ήταν πολύ σημαντικός. Αποφασίσαμε ο μισθός μου να διατεθεί σε μία φιλανθρωπική οργάνωση του Παρισιού, και αυτό είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία νιώθουμε κατενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να κάνουμε. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο αλλά νιώθω αφοσίωση προς τον σκοπό».

Παρότι δεν μίλησε για το ακριβές ποσό που θα χαρίσει, ο ίδιος είπε ότι «χαίρομαι που μπορούμε να δώσουμε ένα τόσο σημαντικό ποσό- είναι ιδιαίτερη η περίπτωση». Ο Beckham αποκάλυψε επίσης ότι η σύζυγός του, Victoria, και τα τέσσερα παιδιά τους δεν θα μετακομίσουν στην Πόλη του Φωτός, για τους πέντε μήνες που διαρκεί το συμβόλαιό του, αφού η οικογένεια μόλις μετακόμισε στο Λονδίνο, και τα παιδιά πηγαίνουν σε σχολείο της βρετανικής πρωτεύουσας. «Χαίρομαι γιατί είναι κάτι που συζητούσαμε πολύ καιρό τώρα και επιτέλους συνέβη. Η γυναίκα και τα παιδιά μου θα μείνουν στο Λονδίνο γιατί εκεί πηγαίνουν σχολείο πλέον».

Διαβάστε ακόμα:

Victoria Beckham: με την τσαντάρα της ανά χείρας στο Λονδίνο
David Beckham: το απόλυτο αρσενικό με το μοναδικό στυλ

David Beckham: Στα χιόνια με τους γιους του