Η Mila Kunis βραβεύεται από το περιοδικό Cosmopolitan

Η Mila Kunis βραβεύεται από το περιοδικό Cosmopolitan

Η νεαρή ηθοποιός διακρίθηκε ως η πιο αστεία και ατρόμητη γυναίκα της χρονιας στην ετήσια απονομή του περιοδικού στη Νέα Υόρκη.

Η πρωταγωνίστρια του «Black Swan», Mila Kunis, παραβρέθηκε τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στα ετήσια βραβεία «Fun Fearless Males of 2011» του περιοδικού Cosmopolitan που έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στη Νέα Υόρκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, μάλιστα, έλαβε από το περιοδικό τη διάκριση «Fun Fearless Female of the Year» ενώ τον αντίστοιχο ανδρικό βραβείο το έλαβε ο βρετανος κωμικός και σύζυγος της Katy Perry, Russell Brand. Η 27χρονη χρονη ηθοποιός, η οποία μάλιστα κόσμησε το εξώφυλλο του περιοδικού στο τεύχος Φεβρουαρίου, απολογήθηκε στο κοινό όταν πηρε στα χέρια της το βραβείο γιατί ήταν λίγο κρυωμένη, ευχαρίστησε ευγενικά για την τιμή και αποκάλυψε πως είναι συνδρομήτρια του Cosmopolitan από τα 15 της.

Η νέα ταινία της «Friends with Benefits», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Justin Timberlake, κάνει την έξοδό της στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Ιουλίου.