H Beyonce μιλά για την αποβολή της 2 χρόνια πριν!

H Beyonce μιλά για την αποβολή της 2 χρόνια πριν!

Τα συγκλονιστικά συναισθήματα της σταρ στην πρώτη της εγκυμοσύνη

Πλέον, εκτός από ευτυχισμένα μαμά της Blue Ivy Carter, ηλικίας 13 μηνών και η πιο ποθητή γυναίκα της χιλιετίας η Beyonce είναι πιο θαρραλέα από ποτέ. Ανοίγεται για πρώτη φορά και εξομολογείται την χειρότερη στιγμή της ζωής της.

Η σταρ αποκαλύπτει ότι λίγο μετά το γάμο της με τον Jay-Z - λίγο περισσότερο από 2 χρόνια πριν είχε μείνει έγκυος. Το ζευγάρι χαρούμενο, εκείνη πάνω στη μεγάλη της επιτυχία- ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τα νέα.

«Πριν 2 χρόνια έμεινα έγκυος για πρώτη φορά. Άκουσα τον χτύπο της καρδιάς του μωρού μου, που ήταν η πιο υπέροχη μουσική που είχα ακούσει ποτέ στη ζωή μου», λέει η Beyonce.

«Διάλεγα ονόματα, οραματιζόμουν πώς θα μοιάζει το παιδί μου, ένιωθα έντονα το μητρικό μου ένστικτο. Πέταξα στην Νέα Υόρκη για το καθορισμένο μου check up — και δεν υπήρχε παλμός. Πριν μία εβδομάδα που είχα πάει στο γιατρό ήταν όλα καλά, αλλά δεν υπήρχε παλμός! Έπαθα σοκ».

«Το ξεπέρασα μέσα από τη μουσική. μπήκα στο στούντιο και έγραψα το πιο λυπητερό κομμάτι της ζωής μου. Ήταν η καλύτερη θεραπείας αλλά το πιο άσχημο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Όταν είσαι έγκυος είναι σαν να ερωτεύεσαι από την αρχή. Είσαι τόση ανοιχτή, τόσο χαρούμενη. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το συναίσθημα του να έχεις ένα παιδί να μεγαλώνει μέσα σου. Θες να ουρλιάξεις και να το πεις παντού»!

«Τη δεύτερη φορά, με την Blue Ivy Carter, είχα φοβηθεί. Μέχρι να σιγουρευτώ δεν θέλαμε να το μάθει κανείς. Μόλις επιβεβαίωσα ότι όλα πάνε καλά... τα υπόλοιπα τα ξέρετε», καταλήγει.

Και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο την κοιλίτσα της στα βραβεία του MTV!

Διαβάστε ακόμη:

Δε θα πιστέψετε ποια πασίγνωστη star είναι το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας!

Ποιο διάσημο μοντέλο δεν κάνει βήμα χωρίς το αγαπημένο του προϊόν KOΡΡΕΣ;