Penelope Cruz - Javier Bardem: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Γωγώ Φούντα
Penelope Cruz - Javier Bardem: Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

H oικογένεια του διάσημου ζεύγους μεγαλώνει!

Tα τέκνα του Hollywood όσο πάνε και αυξάνονται! Αφού λοιπόν οι περισσότεροι συνάδελφοί τους είναι πολύτεκνοι, Penelope Cruz και Javier Bardem αποφάσισαν να μην μείνουν στο ένα παιδί, στο γιο τους Leonardo, και μόλις χθες ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Ισπανίδας star!

Oι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Ιανουάριο του 2011 ενώ έξι μόλις πριν είχαν παντρευτεί σε φιλικό σπίτι στις Μπαχάμες. Η Penelope έχει αναφερθεί πολλές φορές στην μητρότητα άκρως συγκινημένη, λέγοντας: «Από την πρώτη στιγμή νιώθεις άλλος άνθρωπος. Η φύση γνωρίζει καλά και προετοιμάζει τη γυναίκα για 9 ολόκληρους μήνες. Αλλά μόλις δεις για πρώτη φορά το παιδί σου, όλα αλλάζουν»!

Η Penelope, βέβαια, εκτός του ότι θα έχει στο πλευρό της τον Javier για τυχόν λιγούρες και τα σχετικά, θα έχει και την αμέριστη συμπαράσταση της μικρότερης αδερφής της Monica καθώς θα βιώσουν από κοινού την εμπειρία της εγκυμοσύνης μιας και λίγες μόλις μέρες πριν ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και μάλιστα από δότη σπέρματος!

Με το καλό λοιπόν...

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη ηθοποιός του Hollywood κυκλοφορεί με βελόνες στο αυτί;

H Penelope Cruz σε ρόλο τραγουδίστριας

Γιατί ο Javier Bardem μιλάει ελληνικά;