Ποια star ανάγκαζε την πρώην βοηθό της να κοιμάται μαζί της;

Γωγώ Φούντα
Ποια star ανάγκαζε την πρώην βοηθό της να κοιμάται μαζί της;

Nα και μία παραξενιά που δεν είχαμε ξανακούσει!

Ότι η Lady Gaga τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει είναι γνωστό. Ότι όση περισσότερη φήμη και δόξα αποκτά κανείς τόσο πιο κοντα στην... τρέλα πλησιάζει είναι κι αυτό γνωστό! Αλλά η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο νέο από το μέτωπο της εκκεντρικής star μας φάνηκε αρκετά... παράξενο!

H πρώην βοηθός της διάσημης τραγουδίστριας λοιπόν, Jennifer O'Neill, αποκάλυψε με κατάθεση της στο δικαστήριο ότι κατά τη διάρκεια της περιοδείας της GaGa, Monster's Ball to 2010 δεν είχε καν δικό της δωμάτιο στα ξενοδοχεία που διέμεναν και πως η star την ανάγκαζε να κοιμάται μαζί της στο ίδιο κρεβάτι επειδή... φοβόταν!

«Ήμουν δίπλα της 24 ώρες το 24ωρο επί πολλούς μήνες και πάντα κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Ήμουν το μοναδικό μέλος της αποστολής που δεν είχε δικό μου δωμάτιο και η προσωπική μου ζωή ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτη. Δεν μπορούσα να τηλεφωνήσω στην οικογένειά μου, να μιλήσω με ένα φίλο ή να έχω κάποιες ώρες για τον εαυτό μου», είπε η O'Neill.

Και συνεχίζει με ακόμα περισσότερη φόρα: «Καμιά φορά που ίσως να μην άκουγα το κινητό μου, με έβριζε και με απειλούσε με απόλυση ενώ δεν δίσταζε να με ξυπνήσει μόνο και μόνο για να της αλλάξω το DVD το οποίο έβλεπε επειδή εκείνη βαριόταν να φτάσει μέχρι το DVD player»!

H Lady GaGa φυσικά δεν άφησε ασχολίαστες όλες αυτές τις κατηγορίες και θέλοντας να πάρει την κοινή γνώμη με το μέρος της έγραψε στο Twitter της: «Ο καθένας μπορεί να πει διάφορα για να είναι στη δημοσιότητα και να έχουν τα taboids ειδήσεις. Η πρώην βοηθός μου ήταν η καλύτερη φίλη που είχα στη Νέα Υόρκη από τα 19 μου».

Ναι σε πιστέψαμε!

Διαβάστε επίσης:

Lady Gaga, Beyonce, Karl Lagerfeld και πολλοί άλλοι γίνονται πλεκτές κούκλες

Ποια διάσημη star μαθαίνει στο σκύλο της να... ζωγραφίζει;

Stars και σχολείο: Ποιοι celebrities υπήρξαν συμμαθητές;