Ο Mel Gibson παρασύρει τον Gerard Βutler στο Miami. Τι ύποπτο συμβαίνει;

Ο Mel Gibson παρασύρει τον Gerard Βutler στο Miami. Τι ύποπτο συμβαίνει;

Tα αγόρια μεγαλώνουν αλλά παραμένουν παιδιά

Δεν ξερουμε πώς προέκυψε αυτό το ειδύλλιο, όμως μας έχει προβληματίσει. Ο χωρισμένος Mel και ο επίσης χωρισμένος Gerard, είναι κάθε μέρα μαζί στο Miami Beach. Γιατί όμως ξημεροβραδιάζονται παρέα αυτοί οι δύο; Ετοιμάζουν κάποια παραγωγή;

Όχι, απλώς έχουν κοινά γούστα στις γυναίκες, και καμακώνουν γυναίκες ίδιου στυλ όπως τους αρέσει. Χυμώδεις μελαχρινές με μεγάλα χείλη! Βγαίνουν μαζί τους και ύστερα σχολιάζουν. Το TMZ, εχει δημοσιεύσει διάφορες φωτό με τους δύο, να τρώνε μπριζόλες και να πίνουν sake. Υποτίθεται ότι τόσο ο ένας όσο και ο άλλος προσπαθούν να ξεπεράσουν το θέμα τους με το αλκοόλ. Το sake όμως είναι αλκοόλ. Και δυνατό.

Άλλο ένα θέμα είναι πως όποιος κάνει παρέα με τον Mel Gibson, καταλήγει στην απεξάρτηση! Το ίδιο έγινε με τον Robert Downey Jr. και την Lindsay Lohan. Ο Mel, επιμένει σε ακραίες συμπεριφορές και όποιος συνδέεται μαζί του ή τις δέχεται ή τις υιοθετεί... Ας επλίσουμε πως δεν θα ξανακυλήσουν και οι δύο μιας και παρότι άσπρισαν τα μαλλιά τους συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τη ζωή σαν μικρά παιδιά- ανώριμα!

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Κάνει (ακόμη) ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τη μανία της με τον Brad Pitt;

Beyoncé και Destiny's Child στο Super Bowl (video)