Εγχειρίστηκε ο Κώστας Σπυρόπουλος

Εγχειρίστηκε ο Κώστας Σπυρόπουλος

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Τελικά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η θρόμβωση στο αγγείο του δεξιού ποδιού του ηθοποιού αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.

Μπορεί για τους αγγειολόγους να είναι μια επέμβαση ρουτίνας όμως κάθε εγχείρηση που έχει ολική νάρκωση, εμπεριέχει και μικρό κίνδυνο.Έτσι σκέφτονταν και οι φίλοι που είχαν συγκεντρωθεί στο δωμάτιο του 9ου ορόφου γνωστής ιδιωτική κλινικής. Ο μοναδικός που δεν ήταν νευρικός ή τουλάχιστον το έκρυβε καλά, ήταν ο Κώστας Σπυρόπουλος. Άλλωστε η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη από την Παρασκευή που ο Κώστας επισκέφτηκε το νοσοκομείο μια και το πρήξιμο στο πόδι δεν υποχωρούσε. Ο αγγειολόγος διέγνωσε θρομβοφλεβίτιδα και έτσι στις 5 και μισή το απόγευμα τη δευτέρας μπήκε χειρουργείο που διήρκεσε περίπου 3 ώρες.

Το κλίμα που επικρατούσε στο δωμάτιο ήταν χαλαρό, το τηλέφωνο χτυπούσε συνεχώς και ενώ φίλοι και συνάδελφοι τηλεφωνούσαν για περαστικά, ο Κώστας δεν σταματούσε να αστειεύεται με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Μάλιστα λίγο περάσει τη πόρτα του χειρουργείου είπε: «Γεια σας παιδιά, ελπίζω να ξυπνήσω και να τα πούμε λίγο αργότερα».
Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ ο έτερος της παράστασης «Ο Παππούς έχει πίεση», Κώστας Βουτσάς θα βγει την Τετάρτη και 3 ημέρες μετά θα επιστρέψει στην παράσταση, η οποία συνεχίζεται κανονικά με αντικαταστάτη.