Quvenzhané Wallis: Γνωρίστε την νεότερη υποψήφια για Oscar στην ιστορία

Γωγώ Φούντα
Quvenzhané Wallis: Γνωρίστε την νεότερη υποψήφια για Oscar στην ιστορία

Μία 9χρονη μικρούλα που έχει αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Οι φετινές υποψηφιότητες των Oscar, για κάποιους ήταν αναμενόμενες και για κάποιους αρκετά αναπάντεχες. Όπως και να χει βέβαια, μπορεί η Jennifer Lawrence να είναι όμορφη και σέξι, μπορεί η Naomi Watts να είναι υπερταλαντούχα, αλλά στην κατηγορία του Α' Γυναικείου Ρόλου, κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση, μία μικροσκοπική κυρία, η οποία στερείται εμπερίας και sex appeal αλλά έχει μπόλικο ταλέντο και φυσικά την πιο γλυκιά φατσούλα!

Ο λόγος για την εννιάχρονη Quvenzhané Wallis πρωταγωνίστρια της ταινίας Beasts of the Southern Wild, η οποία έχει ήδη καταφέρει να γράψει ιστορία καθώς έγινε η μικρότερη υποψήφια για Oscar A' Γυναικείου Ρόλου στην ιστορία του θεσμού. Γεννημένη στην Houma της Louisiana το... 2003(!) ήξερε από νωρίς τι ήθελε να κάνει στη ζωή της, καθώς μόλις σε ηλικία 5 ετών, δήλωσε πως είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη, προκειμένου να λάβει μέρος στην οντισιόν της ταινίας που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο! Για την ιστορία, η Quvenzhané κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ 4.000 παιδιών!!!

Εκτός φυσικά από το αναμφισβήτητο ταλέντο της, η μικρούλα φαίνεται πως διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα παιδιά θαύματα του Hollywood, μιας και παρά το γεγονός ότι πλέον είναι star, προτιμά να ντύνεται και να φέρεται σαν κοριτσάκι της ηλικίας της. Σε εκδήλωση λοιπόν που πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο της μεγάλης βραδιάς των βραβείων στο Beverly Hills, εκτός του ότι κατάφερε να κλέψει την παράσταση και να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, εμφανίστηκε με ένα άκρως κοριτσίστικο και χαριτωμένο λιλά φορεματάκι ενώ κρατούσε και την αγαπημένη της τσάντα σκυλάκι!

Σε ερώτηση για το αν θα επιλέξει να φορέσει μακρύ ή κοντό φόρεμα την βραδιά των Oscar, εκείνη έδωσε την εξής αυθόρμητη και ειλικρινή απάντηση: «Θα φορέσω κοντό γιατί δεν θέλω να μπερδευτώ, να πέσω και να γίνω ρεζίλι»!

Στηρίζουμε ανοιχτά την Quvenzhané και θέλουμε να είναι η μεγάλη νικήτρια!

Διαβάστε ακόμη:

To "αμαρτωλό" παρελθόν των φετινών υποψηφίων των Oscar!

Οι πιο ακραίοι τρόποι με τους οποίους διάσημοι ηθοποιοί μπήκαν στο πετσί του ρόλου!

Επιβεβαιώθηκε: η Adele θα τραγουδήσει στα Oscars