Ποια πολυβραβευμένη star είπε: «Ήμουν ένα χοντρό κορίτσι με σπυριά που ήθελε να γίνει η νέα Brigitte Bardot»;

Γωγώ Φούντα
Ποια πολυβραβευμένη star είπε: «Ήμουν ένα χοντρό κορίτσι με σπυριά που ήθελε να γίνει η νέα Brigitte Bardot»;

Η διάσημη ηθοποιός σε διάθεση... αυτοκριτικής!

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και πολυβραβευμένες star του Hollywood με τεράστια καριέρα και αμέτρητες διακρίσεις στο ενεργητικό της. Ο λόγος για την Helen Mirren η οποία όταν αποφασίζει να δώσει συνεντεύξεις, δεν μασά ποτέ τα λόγια της.

Μιλώντας στο Harpers Bazaar είπε σχετικά με τα όνειρά της όταν ήταν πιτσιρίκα: «Για να είμαι ειλικρινής, ήθελα απλά να γίνω διάσημη, κάτι το οποίο θεωρώ απαράδεκτο. Ήθελα επίσης να γίνω μία νέα Brigitte Bardot. Ήμουν ένα χοντρό κορίτσι με σπυριά το οποίο καθόταν στην ακρογιαλιά και φανταζόταν ότι κάποιος παραγωγός θα περνούσε με το αμάξι του, θα το έβλεπε, θα ενθουσιαζόταν και θα του έλεγε ότι είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει»!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις πρώτες της εμπειρίες στα κινηματογραφικά πλατό και πιο συγκεκριμένα στο παρθενικό της γύρισμα στο οποίο και... μέθυσε: «Έπαιζα σε μία σκηνή όπου ανοίγαμε ένα μπουκάλι σαμπάνια και στη συνέχεια πίναμε. Όπως καταλαβαίνετε, τη σκηνή τη γυρίσαμε αρκετές φορές και δυστυχώς το ποτό ήταν αληθινό. Θυμάμαι μόνο να περπατάω σε κάτι κήπους και οι υπόλοιποι του καστ να μου φτιάχνουν καφέ και να με ρωτούν αν είμαι καλά»!

Κάθε αρχή και δύσκολη ακόμα για τους υπερβολικά χαρισματικούς ανθρώπους...

Διαβάστε ακόμη:

Ακούστε τώρα τα υποψήφια τραγούδια της Eurovision

Σοκ στο παλάτι! Ξαδέρφη της Kate Middleton τα πετάει όλα έξω για αντρικό περιοδικό (photos)

Leonardo Di Caprio & Tobey Maguire: Τότε και τώρα