Όχι στο extreme makeover είπε η Κατερίνα Καραβάτου

Όχι στο extreme makeover είπε η Κατερίνα Καραβάτου

Πολύ «Κους Κους» με την αγαπημένη παρουσιάστρια του μεσημεριανού του Alpha.

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ στη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για όλα και χωρίς αναστολές.

Αναφερόμενη σε αισθητικές και πλαστικές επεμβάσεις, δήλωσε απροκάλυπτα πως όχι μόνο της έχουν τοποθετήσει στο παρελθόν extension μαλλιών τα οποία και ήθελε να βγάλει από πάνω της από την πρώτη στιγμή, αλλά της έχουν προτείνει να καταφύγει στην πλαστική χειρουργική προκειμένου να μεγαλώσει το στήθος της. «Από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε η συγκεκριμένη κουβέντα. Δεν μπήκα ποτέ στη λογική να το σκεφτώ. Είναι ωραίο το πλούσιο στήθος, αλλά υπάρχουμε κι εμείς με το μικρότερο και είμαστε μεγάλη μερίδα», αποκρίθηκε στην ερώτηση του δημοσιογράφου και κέρδισε την κοινή γνώμη με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια.

Τέλος, αναφερόμενη στο σύντροφό της Κρατερό Κατσούλη και τη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια σχολίασε αστειευόμενη πως θα παρακολουθεί κάθε γύρισμα και θα σαμποτάρει τις ερωτικές σκηνές.

Αν και καθημερινά στον αέρα, τελικά πιο προσγειωμένη από ποτέ η δημοφιλής παρουσιάστρια βγήκε πρώτη στη μάχη των εντυπώσεων.