Ο κατήφορος; Δείτε πως είναι σήμερα το πιο στυλάτο κορίτσι του Gossip Girl

Ο κατήφορος; Δείτε πως είναι σήμερα το πιο στυλάτο κορίτσι του Gossip Girl

Τελικά τι έμεινε στη Leighton Meester μετά από πέντε χρόνια ως Blair Waldorf; Σίγουρα όχι η αψεγάδιαστη αίσθηση του στυλ.

Στο τέλος των 90s η Carrie Bradshaw του Sex and the City άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβάνονταν οι γυναίκες την αίσθηση του στυλ με την μπομπό αισθητική της (δηλαδή και μποχίμιαν και μπουρζουά) που έγινε trend για τις φανατικές της σειράς στην αρχή και πήρε μορφή παγκόσμια υστερίας αργότερα. Και ενώ όλοι, πίστεψαν ότι δύσκολα μια άλλη γυναίκα στην TV θα καταφέρει να επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό το γυναικείο στυλ, το Gossip Girl εμφανίστηκε μερικά χρόνια πριν και σύστησε στο κοινό την Queen B, γνωστή και ως Blair Waldorf, η οποία με τις κορδέλες της, τα καρό ημίπαλτα και τις it bag που κράταγε κατάφερε να κάνει μια ολόκληρη γενιά να φθονεί το στυλ της και να το αντιγράφει με την πρώτη ευκαιρία. Και κάπως έτσι η Leighton ταυτίστηκε με την Blair και όλοι ξέχασαν ότι η Leighton δεν ήταν πάντα η fashionista που υποδυόταν στη σειρά. Έτσι μετά το πέρας το πέρας των γυρισμάτων οι φωτογραφίες της Leigthon από το κόκκινο χαλί αλλά και τις καθημερινές στιγμές της δείχνουν πως το κορίτσι με την επιδραστική άποψη για το στυλ έχει καταλήξει μια celebrity που αγαπά τα logos και θεωρεί στυλάτο το βαρετό μανταμέ look.

Ω Leighton σε αγαπάμε και σε θεωρούμε πανέμορφη, αλλά προσπάθησε λίγο να θυμάσαι ότι κάποτε ήσουν η Blair Waldorf που ενέπνεε τα νέα κορίτσια και βάλε κάτι πιο κομψό ακόμα και αν το look σου προδίδει ότι μόλις έκανες σεξ (σ.σ. σε άλλα νέα, μπράβο κορίτσι!).

Διαβάστε περισσότερα:

Aυτό είναι το νέο hot ζευγαράκι του Hollywood που θα λατρέψουν όλοι

Αποκαλύφθηκε επιτέλους το Gossip Girl! Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο;(βίντεο)