Άννα Βίσση: Γιατί αρνήθηκε να κάνει τη ζωή της μιούζικαλ;

Άννα Βίσση: Γιατί αρνήθηκε να κάνει τη ζωή της μιούζικαλ;

Ποιοι της το πρότειναν;

Πόλυ πριν η Άννα Βίσση αποφασίσει να ανεβάσει τους «Δαίμονες», δέχτηκε μια ακόμη πρόταση συνεργασίας, η οποία επίσης αφορούσε σε μιούζικαλ.

Συγκεκριμένα το πετυχημένο δίδυμο Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου της είχε προτείνει να γράψουν ένα έργο, το οποίο -οι φήμες έλεγαν- ότι θα ήταν βασισμένο στην ζωή της τραγουδίστριας, κάτι που είχαν ξανακάνει με μεγάλη επιτυχία με την Μαρινέλλα στο "Παλλάς".

Η Άννα αρνήθηκε την πρόταση για προσωπικούς λόγους. Προφανώς δεν ήθελε να δει τη ζωή της σε μιούζικαλ μας λέει συνεργάτιδά της. Τι λένε όμως στο Queen.gr οι συγγραφείς; «Ειλικρινά δεν καταλαβαίνουμε γιατί τόση συζήτηση για μια προσέγγιση που δεν απέδωσε καρπούς» λέει ο Μιχάλης εκ μέρους και των δύο και συνεχίζει. «Εμείς κάναμε μια πρόταση στην Άννα Βίσση. Αυτή δεν την αποδέχτηκε και αυτό ήταν όλο. Πράγμα που γίνεται κάθε μέρα στην δουλειά μας. Προφανώς κάτι δεν θα της άρεσε για να μην κάνει αυτό που της προτείναμε. Το σίγουρο είναι πως δεν είχαμε κανένα σκοπό να επαναλάβουμε αυτό που έγινε με την Μαρινέλλα. Αυτό που έγινε με την Μαρινέλλα ήταν κάτι μοναδικό και δεν σκοπεύουμε να το ξανακάνουμε. Όπως δεν έχουμε ποτέ κάνει το "σίκουελ" καμιάς από τις πετυχημένες δουλειές μας.»