Ποια star προέβη σε... σέξι αποκαλύψεις;

Γωγώ Φούντα
Ποια star προέβη σε... σέξι αποκαλύψεις;

Kαι κανείς δεν την ενημέρωσε γι' αυτό;

Mπορεί να μην την έχουμε συνηθίσει να ντύνεται βαριά και... σεμνά, αλλά είναι κάποιες φορές που ακόμα και για τα δικά της δεδομένα, ξεπερνάει τα όρια! Ο λόγος για την 20χρονη Miley Cyrus η οποία βρήκε ακόμα μία φορά τον τρόπο να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Σε πρόσφατη λοιπόν εμφάνισή της, και πιο συγκεκριμένα στο πάρτι-προάγγελο των βραβείων Grammy, η νεαρή star εμφανίστηκε, όπως πάντα άλλωστε απαστράπτουσα, φορώντας ένα υπέροχο και άκρως προκλητικό φόρεμα Emilio Pucci.

Λεπτομέρεια φυσικά που έκανε τη διαφορά, είναι ότι ξέχασε ή καλύτερα επέλεξε να μην φορέσει σουτιέν, με αποτέλεσμα όλοι να θαυμάσουν το... στήθος της το οποίο ξεπρόβαλε δειλά δειλά μέσα από το έτσι κι αλλιώς όχι και πολύ σεμνό φόρεμα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η Cyrus πρόλαβε και έβγαλε ένα σωρό φωτογραφίες πριν αντιληφθεί την... γυμνή της αλήθεια, την οποία και έσπευσε να συμμαζέψει όπως όπως.

Άραγε δεν υπήρξε κάποιος χριστιανός να πει στο κορίτσι να φτιάξει κάπως το φόρεμά του; Από την άλλη βέβαια, δεν 8α συνέφερε και πολλούς αυτό!

Διαβάστε επίσης:

«Κλέψτε» το super μοδάτο πουλόβερ της Miley Cyrus!

Dr.Martens: Οι αρβύλες που λατρεύουν οι stars και πως τις συνδυάζουν

Miley Cyrus: Το rock style της πάει πολύ. Αντιγράψτε την!