Dancing With The Stars 3: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της Λάουρα Νάργες

Γωγώ Φούντα
Dancing With The Stars 3: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της Λάουρα Νάργες

Δείτε την πρόοδο της όμορφης παρουσιάστριας από το πρώτο live μέχρι και το χθεσινό...

Το Dancing With The Stars 3 είναι ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό, όπου εκεί θα κονταροχτυπηθούν τα δύο φαβορί του διαγωνισμού Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ηλίας Βρεττός!

Όπως όλοι οι διαγωνισμοί που σέβονται τον εαυτό τους, έτσι και αυτός μας έδωσε απλόχερα σασπένς, ανατροπές, λαμπερές παρουσίες αλλά και πολύ χορό! Κάτι που όλοι μας, και κυρίως εμείς οι γυναίκες δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε, είναι η τεράστια αλλαγή στα κορμιά των διαγωνιζομένων από το πρώτο Live μέχρι και τον χθεσινό ημιτελικό!

Τόσο οι άντρες διαγωνιζόμενοι, όσο και οι γυναίκες, παρουσίασαν εντυπωσιακές αλλαγές στις σιλουέτες τους, όχι ότι φυσικά και προηγουμένως δεν διέθεταν εξαιρετικά κορμιά, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την όμορφη και τσαχπίνα Λάουρα Νάργες!

Η ξανθιά παρουσίαστρια λοιπόν, η οποία αποχώρησε χθες, προς μεγάλη απογοήτευση του αντρικού κοινού, το οποίο της έχει ιδιαίτερη αδυναμία, ξεκίνησε ως μία καλλίγραμμη, αναμφισβήτητα νεαρά, για να καταλήξει να αποκτήσει, έπειτα από ατελείωτες και εξαντλητικές πρόβες, ένα υποδειγματικό κορμί, με γράμμωση το οποίο θα ζήλευαν πολλές επαγγελματίες χορεύτριες!

Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα, εκτός του ότι ο χορός είναι μία εξαιρετική άσκηση, πως αν όντως θέλεις, μπορείς να αποκτήσεις υπέροχες αναλογίες. Ας πάμε να δούμε την αλλαγή της Λάουρας από την αρχή του διαγωνισμού μέχρι και τη χθεσινή της αποχώρηση...

Διαβάστε ακόμη:

Άννα Βίσση: Γιατί αρνήθηκε να κάνει τη ζωή της μιούζικαλ;

Ποια star προέβη σε... σέξι αποκαλύψεις;

Super Bowl 2013: δείτε backstage φωτογραφίες και μοναδικά στιγμιότυπα από το μεγάλο event