«Mε χαρά να μείνω γυμνή, μόνο μη με ρωτήσετε για τον...» Ποια το είπε;

«Mε χαρά να μείνω γυμνή, μόνο μη με ρωτήσετε για τον...» Ποια το είπε;

Η sexy ηθοποιός αποκαλύπτει

Έχει ψηφιστεί ως η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη. Απολαμβάνει την αγκαλιά ενός από τους ωραιότερους άντρες του Hollywood. Ο λόγος για την Mila Kunis. Η όμορφη Mila με τα εκθαμβωτικά μάτια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Allure και αποκαλύφθηκε.


Σε μια συνέντευξη φωτιά, η ηθοποιός μίλησε για το παρελθόν της, για το γυμνό αλλά και για τον άντρα που της έχει την καρδιά, που δεν είναι άλλος από τον Ashton Kutcher. Στη φωτογράφηση αυτή η Mila, εμφανίζεται sexy και μας ανέδειξε τη νέα hot σιλουέτα της.


Τι δήλωσε όμως;


Για το παρελθόν: Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια ήμουν single. Πραγματικά πέρασα υπέροχα. Λατρεύω να είμαι μόνη μου. (Tα λέει αυτά άραγε και στον Kutcher;)

Για το γυμνό: Στην ταινία που πρωταγωνιστώ με τον Justin Timberlake, αποκαλύπτω το στήθος μου από τα πλάγια. Δε χρειάστηκε να δείξω και τα οπίσθιά μου. Ξέρεις ή το ένα ή το άλλο, όχι και τα δύο μαζί. Δεν έχω πρόβλημα να γδυθώ για ό,τι μου ζητηθεί, αλλά μη με ρωτήσετε για τον... Ashton!


H Μila αποκαλυπτική όσο ποτέ, τα βγάζει όλα στη φόρα. Να τονίσουμε ότι γνωρίζει τον όμορφο ηθοποιό εδώ και 14 χρόνια αφού εργάζονταν μαζί για το That Seventies Show, αλλά φυσικά γίνανε ζευγάρι μετά το χωρισμό του από την Demi Moore. Άραγε ποια η γνώμη του Ashton για τις πιπεράτες δηλώσεις της κοπέλας του;

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί νοσηλεύτηκε 2 μέρες στο νοσοκομείο ο Ashton Kutcher;

Ashton Kutcher προς Mila: «Είσαι χειρότερη από τη Demi»!

Mila Kunis: Η πιο sexy γυναίκα του κόσμου, δεν πολυβλέπεται χωρίς «ρετούς»...