Δείτε την Anne Hathaway να... γλύφει τον Zach Galifianakis! (video)

Γωγώ Φούντα
Δείτε την Anne Hathaway να... γλύφει τον Zach Galifianakis! (video)

Όταν οι stars του Hollywood έχουν... δαιμονισμένα κέφια!

Ως γνωστόν το Hollywood κινείται σε ρυθμούς Oscar μιας και η μεγάλη τελετή είναι μόνο λίγες μέρες μακριά. Οι διάσημοι υποψήφιοι λοιπόν, σε μία προσπάθειά τους να χαλαρώσουν από το άγχος και τον πυρετό της προετοιμασίας, αποφάσισαν να περάσουν μία βόλτα από την εκπομπή Between Two Ferns, με οικοδεσπότη τον απολαυστικό Zach Galianakis!

Παρά το γεγονός ότι έχουμε συνηθίσει τον εκκεντρικό ηθοποιό και παρουσιαστή να είναι αυτός το πειραχτήρι και να φέρνει τους καλεσμένους του σε δύσκολη θέση, αυτή τη φορά φαίνεται πως οι υποψήφιοι είχαν μεγάλα κέφια!

Η Anne Hathaway λοιπόν, όρμησε στον παρουσιαστή και άρχισε να τον φιλάει με πάθος και να τον... γλύφει λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να του αντισταθεί επειδή είναι πολύ αστείος. Ο Galifianakis από την πλευρά του άρχισε να φωνάζει ότι είναι μεθυσμένη και πως μπορούσε να μυρίσει την αναπνοή της με την Hathaway να υποστηρίζει πως έτσι μυρίζει το... άρωμά της!

Όσον αφορά στον παλιό του γνώριμο από την τεράστια επιτυχία Hangover, Bradley Cooper, τα πράγματα κάπως αγρίεψαν όταν ο γόης του Hollywood, αφού δέχτηκε τα χλευαστικά σχόλια του πρώην συμπρωταγωνιστή του για έναν λόγο που έβγαλε σε πρόσφατη βράβευσή του, τα πήρε κυριολεκτικά στο κρανίο πετώντας του και σπάζοντάς του στο κεφάλι μία γλάστρα με μαριχουάνα!

Εκτός από τους Hathaway και Cooper, στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν και οι Jennifer Lawrence, Naomi Watts, Jessica Chastain, Sally Field και Amy Adams. Δείτε τα απολαυστικά video εδώ...

Διαβάστε ακόμη:

Anne Hathaway: με ανδρόγυνο Saint Laurent look

Bradley Cooper: Ξεσάλωσε και πάλι σε πάρτι και έφυγε με... δεσμευμένο μοντέλο!

To "αμαρτωλό" παρελθόν των φετινών υποψηφίων των Oscar!