Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα δοκιμαστεί στον κινηματογράφο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα δοκιμαστεί στον κινηματογράφο

Το νέο στοίχημα με την επιτυχία

Έξι χρόνια μετά την σαρωτική επιτυχία της σειράς "Στο πάρα πέντε" ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει με ένα νέο ολόφρεσκο σενάριο, μόνο που αυτή τη φορά είναι για τον κινηματογράφο.

Τα τελευταία χρόνια αρκετές και γνωστές εταιρίες παραγωγής ζητούσαν από το Γιώργο να δοκιμάσει να γράψει κάτι για τον κινηματογράφο, αλλά ο ίδιος δεν το επιχειρούσε μια και όπως έλεγε σε φίλους του, δεν ήταν ακόμη έτοιμος για ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.
Όμως ο καιρός πέρασε και μάλλον η αυτοπεποίθηση του Γιώργου αυξηθηκε, γιατί φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε τελικά να γράφει ένα σενάριο, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα περίπου. Το αποτέλεσμα της 6μηνης αυτής προσπάθειας είναι μια κωμωδία, ή οποία γρήγορα πήρε το πράσινο φως από την εταιρία παραγωγής που το ανέλαβε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει απολύτως τίποτε από την υπόθεση της ταινίας, ενώ οι μόνες λεπτομέρειες που ξέρουμε είναι ότι την ταινία θα την σκηνοθετήσει ο Αντώνης Αγγελόπουλος (ο σκηνοθέτης του Πάρα πέντε) ενώ πρωταγωνίστρια –ή μια από τις πρωταγωνίστριες- θα είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και μέχρι τότε ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα.