Reeva Steenkamp: Ποια ήταν η γυναίκα που σκότωσε, κατά λάθος, ο Pistorius;

Γωγώ Φούντα
Reeva Steenkamp: Ποια ήταν η γυναίκα που σκότωσε, κατά λάθος, ο Pistorius;

H ξανθιά καλλονή με το τραγικό τέλος...

Η παγκόσμια κοινή γνωμή τις τελευταίες ώρες παρακολουθεί συγκλονισμένη το δράμα που εκτυλίσσεται με πρωταγωνιστή το διάσημο Ολυμπιονίκη Oscar Pistorius ο οποίος και σκότωσε, κατά λάθος την 30χρονη σύντροφό του περνώντας της για διαρρήκτη.

Η 30χρονη Reeva Steenkamp, μοντέλο στο επάγγελμα, η οποία σχεδίαζε μέρες την έκπληξη που θα έκανε στον αγαπημένο της για τη γιορτή των ερωτευμένων, πέθανε ακαριαία από τις σφαίρες που δέχτηκε από το πιστόλι 9 χιλιοστών που είχε στην κατοχή του ο Pistorius.

H 30χρονη καλλονή, γεννήθηκε στο Cape Town της Νότιας Αφρικής το 1983 και λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε στο Port Elizabeth. Αφού πήρε το πτυχίο της Νομικής αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να ασχοληθεί με το modelling και γενικότερα τη showbiz, ενώ αναγνωρίσιμη έγινε από την συμμετοχή της στην καμπάνια της γνωστής φίρμας καλλυντικών Avon στη Νότια Αφρική, της οποία υπήρξε και κεντρικό πρόσωπο.

Συνεργάστηκε επίσης με τις εταιρείες Toyota, FHM, Clover και Zui ενώ χωρίς να έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην παρουσίαση, ανέλαβε χρέη κεντρικής παρουσιάστριας του Fashion TV Νοτίου Αφρικής, ενώ είχει συμμετάσχει και σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές σε μικρότερους ρόλους. Μάλιστα, ο αντζέντης της συντετριμμένος δήλωσε πως η Reeva ετοίμαζε το μεγάλο τηλεοπτικό μπαμ το οποίο και θα την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

«Ήταν το πιο γλυκό πλάσμα στη γη. Ένας πραγματικός άγγελος», λέει φίλη του ζευγαριού εμφανώς συγκινημένη ενώ υποστηρίζει πως η μεταξύ τους σχέση ήταν εξαιρετική και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Νοέμβριο σε μία μία τελετή βράβευσης στη Νότια Αφρική και αμέσως έγιναν ζευγάρι παρά το γεγονός ότι άργησαν να το παραδεχτούν.

Όπως είναι φυσικό, πολλά πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια σχετικά με το περιστατικό αλλά και τον ίδιο το διάσημο αθλητή, για τον οποίο πρώην φίλη του ήδη δήλωσε πως είχε περίεργες εξάρσεις βίας. Όπως και να χει, ο Pistorius κρατείται από τις Αρχές προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες έρευνες και τελικά να λάμψει η αλήθεια. Το σημαντικό βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι μία ζωή χάθηκε και μία λαμπρή καριέρα μόλις καταστράφηκε...

Διαβάστε ακόμη:

Ο διάσημος Ολυμπιονίκης Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου περνώντας την για διαρρήκτη!

Βe my Valentine: Τα καυτά φιλιά των πιο hot ζευγαριών του Hollywood (photos)

Ποια διάσημη μαμά αφαιρεί με λέιζερ όλα τα τατουάζ της για χάρη του έρωτα;