Ο George Clooney φωτογραφίζεται στους δρόμους του Λονδίνου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Γωγώ Φούντα
Ο George Clooney φωτογραφίζεται στους δρόμους του Λονδίνου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ένα πανέξυπνο concept με πρωταγωνιστή τον George Clooney χωρίς τον... George Clooney!

Πώς θα σας φαινόταν αν περπατώντας στους δρόμους του Λονδίνου, εντάξει είμαστε στην Ελλάδα αλλά πείτε ότι πήγατε ένα ταξιδάκι, βλέπατε στην μέση του δρόμου τον George Clooney, αψεγάδιαστο, να κάθεται σε έναν καναπέ και να κρατά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο;

Δεν μπορούμε να πούμε για εσάς, αλλά σίγουρα οι φίλες μας αγγλίδες που έτυχε να περνούν από την Carnaby Street ένα σοκ το έπαθαν αντικρύζοντας τον star του Hollywood να... αράζει στην μέση του δρόμου!

Όσο βέβαια κι αν όλες μας θα θέλαμε αυτό να ήταν αλήθεια, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα έξυπνο και άκρως πετυχημένο, όπως αποδείχθηκε, concept που σκαρφίστηκαν οι υπεύθυνοι του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussauds, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να τραβήξει την περισσότερο την προσοχή των περαστικών, και δη των γυναικών, από τον διάσημο γόη George; Και μπορεί τελικά να αποδείχθηκε... άνθρακας ο θησαυρός, οι θαυμάστριες του star ωστόσο δεν πτοήθηκαν καθόλου και έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το είδωλό τους ακόμα κι αν ήταν... ιμιτασιόν!

Δείτε την πρωτότυπη φωτογράφιση...

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Angelina Jolie αρνείται κατηγορηματικά να γνωρίσει τη Stacy Keibler;

O άντρας της Crawford την έπιασε στο κρεβάτι με τον Clooney!

Το δωμάτιο του Batman και ο σωσίας του Clooney!