Ποια αηδιαστική θυσία έκανε η Kate Upton για να βγει καλή στο εξώφυλλο του Sports Illustrated;

Ποια αηδιαστική θυσία έκανε η Kate Upton για να βγει καλή στο εξώφυλλο του Sports Illustrated;

Δεν είναι και τόσο εύκολο να είναι το curvy κορίτσι της μόδας

Η Kate Upton, είναι χυμώδης, σέξι, όμορφη και ένα από τα αγαπημένα γυναικεία πρότυπα τόσο του ανδρικού όσο και μεγάλου μέρους του γυναικείου πληθυσμού. Είναι ακόμη μικρή σε ηλικία, όμως το δεύτερο εξώφυλλό της για το Sports Illustrated απαίτησε μεγαλύτερη- πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από το πρώτο.

Η ζουμερή μοντέλα, φωτογραφήθηκε στο κρύο της Ανταρκτικής ημίγυμνη. Δεν ήταν αυτό όμως το δύσκολο κομμάτι της φωτογράφησης αλλά η προετοιμασία. Εκτός από την εξαντλητική προπόνησή της την οποία ανέλαβε ο personal trainer David Kirsch, τo πρόγραμμα περιλάμβανε μία αηδιαστική θυσία! Ας ξεκινήσουμε όμως από τα... νορμάλ. Η προπόνηση άρχισε τον Αύγουστο κρατούσε 5-6 μέρες από μιάμιση- δύο ώρες τη φορά, μέχρι τη φωτογράφιση του Δεκεμβρίου. Τρέξιμο, ελλειπτικό, βάρη, κοιλιακοί, μηχανήματα για πόδια, εσωτερικό μηρών, γλουτούς και χέρια. Όλα φαίνονται όταν φοράς μαγιό!

Η Καιτούλα έκοψε τις πίτσες, τα παγωτά, το αλκοόλ, το ψωμί, τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη χωρίς εξαιρέσεις για κάθε μέρα μέχρι την φωτογράφηση. Ο προπονητής της την έβαλε επίσης... να κάνει καθαρισμό εντέρου κάθε δεύτερη εβδομάδα του μήνα! Ω, ναι! Προκειμένου να αποβάλει τοξίνες και να ξεφουσκώσει. Τις υπόλοιπες μέρες την έβγαζε με πρωτεινούχα ροφήματα και πράσινους χυμούς για να έχει ενέργεια. Ο Kirsch παρά όλα αυτά λέει πως η Upton δεν παραπονέθηκε στιγμή καθόλη την διαδικασία. Κι όλα αυτά για να ξαπλώσει πάνω σε παγόβουνο με το μπικίνι! Ας πούμε πως.... η δίαιτα και η προπόνηση δεν έκαναν θαύματα. Να 'ναι καλά το photoshop και το έμφυτο σεξαπήλ της!

Διαβάστε ακόμη:

Aπίστευτο: η συγκλονιστική απώλεια βάρους του Boy George (photos)

Kelly τρως και φαίνεται