Η απόλυτη εκδίκηση: Ο Robert Pattinson «παρηγορεί» την... Liberty Ross!

Γωγώ Φούντα
Η απόλυτη εκδίκηση: Ο Robert Pattinson «παρηγορεί» την... Liberty Ross!

Mήπως ήρθε η ώρα να «φάει» άκυρο η Kristen;

Λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και στην περίπτωση του Robert Pattinson επιβεβαιώνεται! Mετά το κέρατο της Kristen το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders, ο σέξι star αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, εκτός του ότι δεν έστειλε στην καλή του, η οποία βρίσκεται στην Αυστραλία για γυρίσματα, ούτε μία κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου, παρά το γεγονός ότι τον βομβαρδίζει καθημερινά με τηλέφωνα και μηνύματα, εσχάτως, έχει πολύ συχνή επαφή με την πρώην γυναίκα του Sanders, Liberty Ross!

Παρά το γεγονός ότι ο Rob υποστηρίζει ότι απλά την βοηθάει να ξεπεράσει, το όχι και τόσο εύκολο διαζύγιό της, η Kristen είναι σε έξαλλη κατάσταση και νιώθει να απειλείται μιας και η Ross είναι πρώην μοντέλο και άρα καλλονή! Mάλιστα, παλαιότερα ο Pattinson είχε δηλώσει ότι όταν ήταν έφηβος είχε δει την Ross σε ένα περιοδικό και την είχε ερωτευτεί σφόδρα!

To κερασάκι στη τούρτα, είναι ότι, σύμφωνα με φίλο του διάσημου ηθοποιού, Robert και Liberty, σχεδιάζουν να συναντηθούν τον Μάρτιο που θα βρίσκονται και οι δύο στο Λονδίνο! Την βλέπουμε την Kristen να κατεβάζει τα ηρεμιστικά δέκα δέκα!

Διαβάστε επίσης:

Ποια star φοράει τα... εσώρουχα του αγοριού της;

Σκάνδαλο Stewart: Η Emma Watson στο πλευρό της πρωταγωνίστριας του Twilight

«O Robert Pattinson παίρνει δέκα με τόνο στο κρεβάτι»: Ποια κυρία το είπε;