Eurovision 2013: Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι στον χτεσινό Ελληνικό Τελικό Eurosong 2013 - A Mad Show

Eurovision 2013: Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι στον χτεσινό Ελληνικό Τελικό Eurosong 2013 - A Mad Show

Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ από το «κόκκινο χαλί» και τους celebrities που παρευρέθηκαν στη λαμπερή βραδιά.

Ήταν ένα φαντασμαγορικό show με κέφι και πολλές εκπλήξεις χτες στο Gazi Music Hall, όπου έλαβε μέρος ο Ελληνικός Τελικός για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision του 2013. Παρουσιαστές δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ η κριτική επιτροπή για την ανάδειξη του τραγουδιού αποτελείτο από την Πρόεδρο Βίκυ Λέανδρος και τα μέλη Ανδρέα Πηλαρινό, Μαρίνα Λαχανά, Δημήτρη Κοντόπουλο και Ρεγγίνα Κουρή.

Μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με τους Koza Mostra και το «Alcohol is Free» -σε μουσική Ηλία Κόζα, στίχους Στάθη Παχίδη και παραγωγή των Koza Mostra- οι οποίοι και θα διαγωνιστούν στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision, στις 16 Μαΐου στο Μάλμε.

Την πορεία της βραδιάς καθώς και τα highlights της, όμως, θα τα δούμε αναλυτικότερα μέσα στην ημέρα. Πρώτα, ας πάρουμε μια γεύση από τους διάσημους καλεσμένους που παρευρέθηκαν χτες το βράδυ στο Gazi Music Hall για να στηρίξουν και τους τέσσερις συμμετέχοντες, και να δώσουν λίγη από την λάμψη τους στο μεγάλο event. Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ του Queen.gr στην photo gallery!