Ποιος «καταράστηκε» την Kim Kardashian να την κυνηγάει για πάντα το sex tape της;

Γωγώ Φούντα
Ποιος «καταράστηκε» την Kim Kardashian να την κυνηγάει για πάντα το sex tape της;

Λόγια βαριά κι ασήκωτα!

Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την οικογένεια, αλλά καμιά φορά, επειδή άνθρωποι είμαστε, ανταλλάσουμε ύβρεις και κακίες μεταξύ μας, τις οποίες στη συνέχεια φυσικά μετανιώνουμε. Εξαίρεση φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί και η χρυσή οικογένεια των Kardashian η οποία αντιμετωπίζει κι αυτή τα θεματάκια της, μεταξύ των μελών της.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι οι κατάρες του Rob Kardashian προς την αδερφούλα του Kim, ο oποίος με... περισσή θα λέγαμε αγάπη της ευχήθηκε το πασίγνωστο πια sex tape της να την κυνηγάει σε όλη της τη ζωή!

Ο τσακωμός των δύο αδερφών, προκλήθηκε έπειτα από την παρατήρηση της Kim στον Rob σχετικά με την συμπεριφορά και τη στάση που ακολούθησε από τον χωρισμό του με την Rita Ora και μετά. Βλέπετε ο Rob εξοργισμένος έγραψε στο Twitter του ότι η Ora κατά τη διάρκεια της σχέσης του τον είχε απατήσει με τουλάχιστον 20 άντρες, κάτι που δεν ενέκρινε η Kim η οποία και του είπε χαρακτηριστικά ότι κάθε οικογένεια έχει τα προβλήματά της και πως δεν χρειάζεται να τα βγάζει όλα στη φόρα.

Τι ήθελε να το πει αυτό; Άστραψε και βρόντηξε ο Rob και άρχισε να εκτοξεύει κατάρες, τις οποίες φυσικά λίγες μέρες μετά πήρε πίσω, ζητώντας συγνώμη από όλη την οικογένεια! Πάντως, εδώ που τα λέμε δεν έχει και εντελώς άδικο μιας και ακόμα και η ίδια κ Kim έχει δηλώσει παλαιότερα, ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι το οποίο θα τη στοιχειώνει πάντα και πως κάποια στιγμή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ακόμα και στα παιδιά της.

Εμ, ας πρόσεχε!

Διαβάστε επίσης:

H Kim Kardashian το πουλάει το σπίτι

Πώς πηγαίνει ντυμένη η Kim Kardashian στο γυναικολόγο και γελούν και οι πέτρες;

Ποια διάσημη τηλεπερσόνα σνομπάρουν οι σχεδιαστές μόδας;