Υπόθεση Pistorius: Φωτογραφίες απ' το μπάνιο του τρόμου, εκεί που βρέθηκε νεκρή η Reeva.

Υπόθεση Pistorius: Φωτογραφίες απ' το μπάνιο του τρόμου, εκεί που βρέθηκε νεκρή η Reeva.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος

Οι πρώτες ανατριχιαστικές φωτογραφίες του τόπου του εγκλήματος διέρρευσαν στα media. Μέσα σε ένα από τα μπάνια της κατοικίας του αθλητή ξεψύχησε το μοντέλο που πυροβολήθηκε θανάσιμα.
Ο χώρος των λίγων τετραγωνικών είναι το επίκεντρο των ερευνών που προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια της μοιραίας νύχτας μέσα από τις αντιφατικές δηλώσεις του Oscar που δεν φαίνεται να πείθουν κανένα και από τα ίχνη που άφησε τα τελευταία λεπτά της ζωής του το άτυχο μοντέλο.

Αυτό που υποθέτουν ότι συνέβη και αυτό που θα ισχυριστεί φυσικά η αντίπαλη πλευρά είναι ότι το κορίτσι κρύφτηκε στο μπάνιο μετά από καυγά προσπαθώντας να προστατευτεί. Ήταν άοπλη, φοβισμένη και παγιδευμένη σε ένα χώρο ελαχίστων τετραγωνικών λένε οι δικηγόροι της αντίπαλης πλευράς. Για ποιο λόγο ένα ληστής να κλειδωθεί στον μπάνιο ισχυρίζονται.

Ο Pistorius όπως φαίνεται στο γράφημα στάθηκε στη δεξιά γωνία έξω από την πόρτα του μπάνιου και πυροβόλησε 4 φορές άλλα 3 σφαίρες πέτυχαν το μοντέλο. Μια στο γοφό, μία στον ώμο κα άλλη μια στο δάχτυλο.
Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν το σκηνικό του τρόμου, εκεί που πέρασε τα τελευταία λεπτά της ζωής της η Reeva.