Ο Robert Pattinson έχει πολύ σοβαρό λόγο που δεν μπορεί να κάνει θέατρο

Ο Robert Pattinson έχει πολύ σοβαρό λόγο που δεν μπορεί να κάνει θέατρο

Δεν είναι πως δεν βρίσκει παράσταση, αλλά πως είναι εξαιρετικά διάσημος για να παίξει στο σανίδι.

Η ζωή είναι σκληρή με πολλούς ανθρώπους, τους περισσότερους στον μάταιο τούτο κόσμο. Κανενός η μοίρα όμως δεν συγκρίνεται με τη κατάρα που έχει πέσει πάνω στον Robert Pattinson και του βάζει εμπόδια στην καριέρα του.

Κοιτάξτε πως έχει το πράγμα. Ο νεαρός ηθοποιός, δήλωσε πως θα ήθελε πάρα πολύ να παίξει στο θέατρο, αλλά έχει έναν μεγάλο φόβο που τον αποτρέπει από το να το πάρει απόφαση, τουλάχιστον για την ώρα. Αυτός δεν είναι άλλος από τις ορδές των θαυμαστών του, οι οποίοι, κατά τα λεγόμενά του, θα καταστρέψουν την όποια παράσταση που θα πάρει μέρος, κάνοντας φασαρία με τους αναστεναγμούς τους και τραβώντας συνεχώς φωτογραφίες. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω πράγματα στο θέατρο αλλά αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω πως θα ήταν μια καλή εμπειρία. Απλώς δεν μπορώ να φανταστώ πως θα συνέβαινε κάτι άλλο πέρα από ανθρώπους να τραβάνε συνέχεια φωτογραφίες και τέτοια πράγματα. Νομίζω πως είναι πολύ για μένα όλο αυτό ώστε να το αντέξω. Πρέπει να αποκοπώ για κάποιο διάστημα. Είναι σαν να υπάρχει υπερβολική ενέργεια στο κοινό.»

Σε νιώθουμε, Robert, ειλικρινά. Πόσες κακουχίες να αντέξει στη ζωή του ένας άνθρωπος; Έχεις κι εσύ τα προβλήματά σου. Το καλό είναι πως δεν ανησυχείς για το ταλέντο σου, όσο αφορά στο θέατρο, γιατί από ταλέντο άλλο τίποτα.