Cara Delevingne: Aυτή είναι η διάδοχος της Kate Moss, και όχι στο μόντελινγκ!

Γωγώ Φούντα
Cara Delevingne: Aυτή είναι η διάδοχος της Kate Moss, και όχι στο μόντελινγκ!

Η κατρακύλα ξεκίνησε από νωρίς δυστυχώς!

Όταν ο Mario Testino την έχριζε διάδοχο της Kate Moss σίγουρα δεν είχε ακριβώς αυτό στο μυαλό του. Ο λόγος, για την πιτσιρίκα και πολλά υποσχόμενη Cara Delevingne, η οποία στα 20 της έχει καταφέρει να είναι άκρως περιζήτητη και ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως.

Δυστυχώς όμως για την 20χρονη καλλονή, με την ιδιαίτερη ομορφιά, δεν ακολουθεί τα βήματα της ιέρειας της μόδας μόνο στο μόντελινγκ αλλά και στη συμπεριφορά της κάτω από την... πασαρέλα, και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, απαθανάτισε την Cara να φεύγει από πάρτι στις 5 το πρωί, λιώμα από το ποτό και ποιος ξέρει και τι άλλο, ενώ με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει ή μάλλον καλύτερα να σταθεί όρθια, γι' αυτό και προτίμησε να αράξει λίγο στα σκαλιά του σπιτιού μπας και συνέλθει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συγκεκριμένη ημέρα, το νεαρό supermodel είχε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο κραιπάλης και ξενυχτιού ήδη από νωρίς, κάτι το οποίο έκανε σχεδόν καθημερινά και η Kate Moss στα νιάτα της, αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι δεν το κάνει ακόμα!

Ελπίζουμε να βάλει σύντομα μυαλό, ή έστω να της βάλουν, γιατί του χρόνου την βλέπουμε να εξαφανίζεται από τις πασαρέλες και να εγκαθίσταται σε κέντρα αποτοξίνωσης!

Διαβάστε επίσης:

Zara TRF SS 13: Η Cara Delevingne αποθεώνει τη συλλογή (video)

H Cara Delevingne αγριεύει για το i-D magazine!

Cara Delevigne: Πρωταγωνιστεί στο short film των Dsquared2