Brit Awards 13: Τα top στιγμιότυπα και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς (photos)

Brit Awards 13: Τα top στιγμιότυπα και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς (photos)

Μια βραδιά που τα είχε όλα

Χθες βράδυ, η Ο2 Arena κατακλύστηκε από διάσημους και μη, για τη μεγάλη βραδιά, που δεν ήταν άλλη από τα brit awards. Για μία ακόμη χρονιά, το red carpet γέμισε όμορφες παρουσίες. Πρωταγωνιστές της βραδιάς, φυσικά το τραγούδι και ο χορός. Οικοδεσπότης των μουσικών βραβείων ήταν ο Βρετανός αστέρας της τηλεόρασης James Corden, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με το χιούμορ του.


Ο ταλαντούχος Ben Howard και η γλυκιά Emeli Sandé ανακηρύχτηκαν βασιλιάς και βασίλισσα της βραδιάς, αντίστοιχα, καθώς κέρδισαν ο καθένας από δύο βραβεία. Η Sandé, έκανε ρεκόρ πωλήσεων, με το άλμπουμ «Our version of events», ξεπερνώντας ακόμα και το άλμπουμ «21» της Adele. Παραπονεμένες δε μείνανε και οι: Lana del Rey και Adele, oι οποίες απέσπασαν το βραβείο διεθνής σόλο καλλιτέχνιδας και καλύτερου βρετανικού single, αντίστοιχα.


Highlights της βραδιάς; Η απίστευτη έναρξη με τους μοναδικούς Μuse, καθώς και η εμφάνιση επί σκηνής της Taylor Swift. Ενθουσίασε με το λευκό, τύπου νυφικό, φόρεμά της και εμφανίστηκε sexy όσο ποτέ με το μαύρο outfit της. Cool και sexy εμφανίστηκε και ο Justin Timberlake, ντυμένος στα ασπρόμαυρα , τη στιγμή που ο Robbie Williams στα μπλε, τραγούδησε το hit του Candy. Ευδιάθετη όσο ποτέ ήταν και η Lana Del Rey. Τέλος, συγκίνηση προκάλεσε ο λόγος της μεγάλης νικήτριας Emeli Sande.


Ιδού όλοι οι νικητές των βραβείων:


Best British Female
Emeli Sandé

Best British Group
Mumford and Sons

Best British Breakthrough
Ben Howard

Best British Male
Ben Howard

Best International Female
Lana Del Rey

Best Live Act
Coldplay

Best British Single
"Skyfall" - Adele

Best International Group
The Black Keys

Best International Male
Frank Ocean

Special Recognition Award
Warchild

British Album of the Year
Our Version of Events - Emeli Sandé

Global Success Award
One Direction