Δείτε το Νίκο Παπαδάκη να ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό, πριν 19 χρόνια

Δείτε το Νίκο Παπαδάκη να ποζάρει με μικροσκοπικά μαγιό, πριν 19 χρόνια

Πόσο χρόνων είναι σήμερα

Το να πει κανείς ότι είναι ένα από τους πιο ωραίους άντρες που πέρασαν από την ελληνική showbiz είναι αστεία διαπίστωση.
Όμως βλέποντας τη φωτογράφηση του 1994 με τον Νίκο ντυμένο με χλαμύδες και μικροσκοπικά μαγιό για το εξώφυλλο ξένου περιοδικού, αυτό που παρατηρεί κανείς, εκτός από το κιτς της υπόθεσης, είναι ότι σήμερα, 19 χρόνια μετά ο Νίκος δείχνει το ίδιο ωραίος για να μην πούμε ακόμη καλύτερος. Είναι από εκείνης τις περιπτώσεις αντρών (βλέπε Σάκης Ρουβάς) που με τα χρόνια γίνονται ωραιότεροι.

Βέβαια τον πρώην μοντέλο ποτέ δεν σταμάτησε να γυμνάζεται και να προσέχει υπερβολικά την διατροφή του και τις συνήθειές του. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν ξενυχτάει, κάνει 3 με 4 φορές τη βδομάδα γυμναστική, είναι χειμερινός κολυμβητής, τρέφεται σωστά και τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στην καθημερινή του διατροφή τα super foods. Το αποτέλεσμα είναι ότι δείχνει 10 χρόνια νεότερος απ την πραγματική του ηλικία. Και ποια είναι αυτή; Ο Νίκος Παπαδάκης είναι καλεσμένος της εκπομπής JOY αυτό το Σάββατο στο ΣΚΑΙ (5 με 7 το απόγευμα) και σε συνέντευξή του αποκαλύπτει την ηλικία του, η οποία θα σας αφήσει άφωνους.