Ποια pop star έκανε το τεράστιο αυτό τατουάζ;

Γωγώ Φούντα
Ποια pop star έκανε το τεράστιο αυτό τατουάζ;

Και παραδέχτηκε ότι υπέφερε κατά τη διάρκεια;

Τα τατουάζ είναι κάτι το οποίο οι απανταχού celebrity, μαζί με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, κυριολεκτικά λατρεύουν. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, είναι τόσο εθισμένοι σε αυτά, που δεν διστάζουν να στολίσουν ολόκληρο το κορμί τους θυμίζοντας αρκετά ανθρώπινη... ταπετσαρία!

Και μπορεί κάποτε τα τατουάζ να ήταν κυρίως αντρικό προνόμιο, αλλά πλέον και χωρίς υπερβολή, οι γυναίκες δηλώνουν μεγαλύτερες φαν τους! Μία από αυτές, είναι και η διάσημη τραγουδίστρια των Girls Aloud, Cheryl Cole, η οποία μόλις χθες επέδειξε με περηφάνεια το δέκατο κατά σειρά τατουάζ της, το οποίο και κοσμεί το πίσω μέρος του κορμιού της και που και... διακριτικό δεν το λες!

Η σέξι Cheryl λοιπόν, επέλεξε να στολίσει την μέση της με δύο τεράστια τριαντάφυλλα τα οποία κατέληγαν λίγο πάνω από τα οπίσθιά της και τα οποία είχε φροντίσει να μας τα... αποκαλύψει φορώντας μία σχεδόν ανύπαρκτη φούστα!

Η ίδια μάλιστα, είπε ότι το συγκεκριμένο τατουάζ της πήρε πάνω από 10 ώρες και όχι μία αλλά τρεις επισκέψεις προκειμένου να ολοκληρωθεί, λόγω του μεγέθους του. Όσο για τον πόνο, όπως είπε ήταν αφόρητος!

Μήπως είναι ολίγον... μαζοχίστρια η κατά τ' άλλα συμπαθέσταστη Cheryl;

Διαβάστε επίσης:

Tα πιο αποτυχημένα tattoos διασήμων (photos)

Ποιοι διάσημοι έφτιαξαν τα δοντάκια τους; (πριν και μετά)

Η άγνωστη μέχρι σήμερα εξομολόγηση της Victoria Beckham για τα κιλά της και τη ζωή της με τον David