H μοναξιά της Kate Upton: Γιατί τα άλλα μοντέλα δεν την κάνουν... παρέα;

Γωγώ Φούντα
H μοναξιά της Kate Upton: Γιατί τα άλλα μοντέλα δεν την κάνουν... παρέα;

H επιτυχία έχει μεγάλο τίμημα τελικά!

Όταν κάποιοι κάνουν λόγο για την μοναξιά της κορυφής, τότε μάλλον θα έχουν συγκεκριμένα παραδείγματα στο μυαλό τους. Ένα από αυτά, και ίσως το πιο πρόσφατο, είναι και η περίπτωση της 20χρονης καλλονής Kate Upton!

Η Kate λοιπόν, θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως, και όχι άδικα καθώς έχει απαρνηθεί το ανορεξικό σώμα των μοντέλων και επιδεικνύει περήφανη τις καμπύλες της. Εκτός δε του ότι κλείνει την μία δουλειά μετά την άλλη και είναι η αγαπημένη του περιοδικού Sports Illustrated, oι άντρες κυριολεκτικά την λατρεύουν και πίνουν νερό στο όνομά της.

Κι όμως, δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή της σέξι Kate μιας και σύμφωνα με πληροφορίες οι συνάδελφοί της μοντέλα, την ζηλεύουν τόσο πολύ που κυριολεκτικά την αγνοούν και δεν της απευθύνουν ούτε το λόγο πλέον. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, είναι και το δεύτερο κατά σειρά εξώφυλλό της στο Sports Illustrated, το οποίο θεωρείται, στους κόλπους του μόντελινγκ, ως η απόλυτη καταξίωση!

Μάλιστα, σε εκδήλωση λίγες μέρες πριν, η Kate καθόταν ολομόναχη με όλες τις υπόλοιπες μοντέλες να έχουν κάνει πηγαδάκι και να τη σχολιάζουν. Βέβαια, για να είμαστεκαι εντελώς δίκαιοι, σύμφωνα με πληροφορίες η Upton δεν είχε και την καλύτερη συμπεριφορά απέναντί τους στο παρελθόν.

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...

Διαβάστε επίσης:

Ποια αηδιαστική θυσία έκανε η Kate Upton για να βγει καλή στο εξώφυλλο του Sports Illustrated;

Kate Upton: πρωταγωνιστεί σε καμπάνια επειδή «δεν είναι πολύ αδύνατη»

Ποιο διάσημο μοντέλο παραδέχεται πως αρνείται να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού;