Kristen Stewart: Γιατί εμφανίστηκε με πατερίτσες στα Oscar;

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Γιατί εμφανίστηκε με πατερίτσες στα Oscar;

Tι συνέβη στη διάσημη ηθοποιό;

Μπορεί η τελετή των βραβείων Oscar να πέρασε πια στην ιστορία, αλλά σίγουρα έχουμε πολύ υλικό για να συζητάμε τις επόμενες μέρες μιας και οι star του Hollywood δεν μας αφήνουν ποτέ παραπονεμένους.

Εκτός φυσικά από την θεαματική τούμπα της μεγάλης θραμβεύτριας Jennifer Lawrence, την προσοχή μας τράβηξαν και διάφορες άλλες παρουσίες και όχι για την... βράβευσή τους. Μία από αυτές, ήταν και η Kristen Stewart, η οποία εμφανίστηκε, απαστράπτουσα μεν, τραυματισμένη δε!

Η 22χρονη star λοιπόν, κατέφτασε με πατερίτσες μιας και λίγες μόλις μέρες πριν έκοψε το πόδι της με ένα γυαλί. Τόσο η Lawrence όσο και η έτερη νικήτρια Anne Hathaway την πλησίασαν για να την ρωτήσουν τι έπαθε, ενώ τις διαβεβαίωσε ότι θα αποχωρίζοταν το προσωρινό της αξεσουάρ, μόνο όταν θα ανέβαινε στη σκηνή για να δώσει βραβείο.

Κατά τ' άλλα η Stewart ήταν εντυπωσιακή, όμορφη αλλά και πολύ... μόνη, μιας και ο Robert Pattinson ήταν άφαντος φουντώνοντας τα σενάρια περί χωρισμού του διάσημου ζεύγους.

Πάντως, η Stewart, μπορεί Oscar να μην πήρε, αλλά τόσο η ίδια όσο και η ταινία η οποία την έκανε διάσημη, το Twillight φυσικά, διέπρεψαν στα... Χρυσά Βατόμουρα που παραδοσιακά πραγματοποιούνται λίγες ώρες πριν τα Oscar και βραβεύουν τους χειρότερους της χρονιάς! Και τραυματίας και... ατάλαντη; Πάει πολύ...

Διαβάστε επίσης:

Πλανήτης Hollywood: αυτές είναι οι πιο ξενέρωτες γυναίκες στον κόσμο

Η απόλυτη εκδίκηση: Ο Robert Pattinson «παρηγορεί» την... Liberty Ross!

Ποια star φοράει τα... εσώρουχα του αγοριού της;