Η sex-tape της Jennifer Aniston

Η sex-tape της Jennifer Aniston

Σας ξεγέλασε ο τίτλος; Μην ντρέπεστε, δεν είστε οι μόνοι που την πάτησαν.

Aν όταν είδατε τον τίτλο αυτού του κειμένου περιμένατε να διαβάσετε, και πόσο μάλλον να παρακολουθήσετε, τα «κόλπα» της Jennifer Aniston σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου με τζακούζι και σαμπάνιες, λυπούμαστε αλλά θα σας απογοητεύσουμε.

Η «sex-tape» της ηθοποιού δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα «σατανικό» διαφημιστικό κόλπο ώστε η νέα της διαφήμιση για την μάρκα νερού «Smartwater» να αποκτήσει αυτόματα εκατομμύρια hits ανά τον κόσμο και να διαδοθεί από στόμα σε στόμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αλλά το διαφημιστικό σποτ δεν έμεινε μόνο στον τίτλο. Η παραγωγή έβαλε την Jennifer Aniston να «συμπρωταγωνιστήσει» με όλα τα διάσημα, γραφικά, αστεία, συγκινητικά και, σε κάθε περίπτωση, γνωστά σε όλο τον κόσμο, virals του internet, τα λεγόμενα και memes. Πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις, δηλαδή, που έχουν διαδοθεί τόσο πολύ στον δικτυακό χώρο που έχουν γίνει πλέον «κλασικά» αγαπημένα, όπως τα κουτάβια, μωρά να χορεύουν, ο τύπος με το διπλό ουράνιο τόξο και, φυσικά, τα sex-tapes διασήμων. Αναρωτιέστε αν πέτυχαν τον σκοπό τους; Και με το παραπάνω, μιας και το video της διαφήμισης έχει ήδη 2 εκατομμύρια και κάτι hits, και συνεχίζει.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, δείτε το video και θα καταλάβετε.