Μήπως η Liberty Ross έχει ξεφύγει μετά το χωρισμό;

Μήπως η Liberty Ross έχει ξεφύγει μετά το χωρισμό;

Εμφανίστηκε υπερβολικά προκλητική στην απονομή των Oscar

Επικό λάθος χαρακτηρίστηκε η εμφάνιση της Liberty Ross στο κόκκινο χαλί της φετινής απονομής των Oscar. Mε ένα λύκρα ημιδιάφανο μίνι σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα περπάτησε μπροστά στους φωτογράφους αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία. Το περσινό 'Angelina leg' βρήκε αντίπαλο: Ολόκληρο το look της Liberty Ross.

Το καινούριο στήθος της έκανε κι αυτό την επίσημη πρώτη του στην τελετή της Ακαδημίας, κάνοντάς μας να μαζέψουμε τα σχόλια περί τελειότητας που έγιναν για την πρόσφατη γυμνή της φωτογράφιση. Αναμφισβήτητα το πρώην τοπ- μόντελ έχει κορμί που θα ζήλευαν πολλές εικοσάρες αλλά, ο πλαστικός της μάλλον πάσχει από... στραβισμό με έμφαση στα βλέμματα... 'προς τα έξω'.

Σίγουρα δεν είναι ένα φόρεμα που έχουμε συνηθίσει στα Oscar καθώς το dress code επιβάλλει αν θέλετε πιο σεμνές εμφανίσεις. Επιπλέον, είναι ένα ρούχο που βλέπουμε για πρώτη φορά στην Liberty Ross, η οποία μέχρι πρότινος μας είχε συνηθίσει σε πιο chic και κλασικές εμφανίσεις. Eκτός βέβαια από το αποκαλυπτικό στέρνο και το απόστευτα κοντό μήκος για το συγκεκριμένο event, είδαμε και το εσώρουχό της. θα μας πείτε, θα ήταν καλύτερα να μη φορούσε; Όχι φυσικά, όμως το αποτέλεσμα με το μαύρο σλιπ από μέσα, τη διαφάνεια, το μεταλλιζέ γυαλιστερό στοιχείο και το ντραπέ τελείωμα ήταν πέρα ως πέρα kitsch. To γεγονός από μόνο του μας κάνει να σκεφτούμε πως η άλλοτε σεμνή και καλαίσθητη πρώην κυρία Sanders, μάλλον δεν ξεπερνά και τόσο ομαλά τον χωρισμό- όσο θέλει να πιστεύουμε. Δείχνει να έχει ... βγει από τα ρούχα της!

Διαβάστε ακόμη:

Η απόλυτη εκδίκηση: Ο Robert Pattinson «παρηγορεί» την... Liberty Ross!

Liberty Ross: Δείτε την γυμνή πριν και μετά την αυξητική στήθους (φωτος)

Σκάνδαλο Stewart: Η Liberty Ross φωτογραφίζεται γυμνή, λίγο μετά την αίτηση διαζυγίου (photo)