Ποια pop star έγραψε τραγούδι για τον κόλπο της με την... μαμά της;

Γωγώ Φούντα
Ποια pop star έγραψε τραγούδι για τον κόλπο της με την... μαμά της;

Και μη χειρότερα...

Eίναι γνωστό ότι η Kesha δεν είναι και πολύ καλά στα μυαλά της και κάθε φορά κάνει τα αδύνατα δυνατά να μας το επιβεβαιώνει. Μετά λοιπόν την αηδιαστική της αποκάλυψη, ότι κάποτε ήπιε τα... ούρα της, επιστρέφει με κάτι νέο, όχι τόσο σιχαμερό αλλά σίγουρα πιο άρρωστο ακόμα και από αυτό!

Η θεοπάλαβη pop star λοιπόν, αποκάλυψε ότι νέο της album με τίτλο, Warrior, περιέχει το τραγούδι Gold Trans Am το οποίο και αναφέρεται στο... σαραβαλάκι της, που μπορεί μεν να είναι παλιό αλλά δεν σταματά ποτέ να λειτουργεί! Μέχρι εδώ καλά... Όπως αποκάλυψε ωστόσο στη συνέχεια, το αμάξι της φεύγει από το προσκήνιο και το τραγούδι συνεχίζει με κεντρικό θέμα τον... κόλπο της τραγουδίστριας ο οποίος είναι εξίσου... ασταμάτητος!

Και μπορεί το γεγονός ότι η Kesha έγραψε ένα τραγούδι με κεντρικό θέμα τα γεννητικά της όργανα, να είναι ικανό από μόνο του να καραφλιάσει ακόμα και την Ραπουνζέλ, αλλά σας έχουμε και χειρότερο... Βλέπετε το κομμάτι δεν το έγραψε μόνη της αλλά σε συνεργασία με την μαμά της!!!

«Γράφω αρκετά συχνά τραγούδια με την μητέρα μου που έχουν να κάνουν με sex και αγόρια. Μπορεί κάποιος ψυχολόγος να διαφωνούσε με αυτό, αλλά εγώ το θεωρώ πολύ κουλ», είπε η τραγουδίστρια.

Πραγματικά δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι. Το αφήνουμε πάνω σας!

Διαβάστε επίσης:

Aηδία: Ποια star ήπιε τα ούρα της επειδή προσπάθησαν να της τα κλέψουν;

Tα πιο αποτυχημένα tattoos διασήμων (photos)

Ποια pop star δήλωσε ότι είναι bisexual;