Η Jennifer Aniston σνομπάρει τους συμπρωταγωνιστές της;

Η Jennifer Aniston σνομπάρει τους συμπρωταγωνιστές της;

Η σταρ ψυχρή και απρόσιτη στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Σύμφωνα με πηγές από το σετ γυρισμάτων της νέας ταινίας της Jennifer Aniston, η πρωταγωνίστρια των Friends δεν είναι και πολύ φιλική με τους γύρω της.

Το RadarOnline υποστηρίζει ότι η 44χρονη σταρ δεν είναι καθόλου κοινωνική, ενώ, όποτε έχει τη δυνατότητα, απομονώνεται στο τρέιλερ- καμαρίνι της. «Κάθε μέρα, στο διάλειμμα για φαγητό, όλο το cast αλλά και οι τεχνικοί πηγαίνουμε σις εγκαταστάσεις της τραπεζαρίας και τρώμε όλοι μαζί, για περίπου μία ώρα. Ο μοναδικός άνθρωπος που δεν τρώει μαζί με τους άλλους είναι η Jen. Παίρνει γρήγορα το φαγητό της και πηγαίνει να το φάει στο τρέιλερ της», αναφέρει μέλος του σετ στην ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το τρέιλερ της Aniston είναι πολυτελέστερο από οποιουδήποτε άλλου (συμπεριλαμβανομένων των συμπρωταγωνιστών της, Isla Fisher και Tim Robbins) ενώ είναι το πιο απομακρυσμένο από τα γυρίσματα.

Βέβαια, η Huffington Post δίνει μία άλλη εκδοχή για την συμπεριφορά της ηθοποιού και μας βάζει να αναρωτηθούμε εάν όλα αυτά είναι σημεία του επηρμένου χαρακτήρα της, ή εάν η Aniston προσπαθεί, ενδεχομένως, να κρύψει τα συμππτώματα μίας πιθανής εγκυμοσύνης της. Άλλωστε, οι λιγούρες, η ναυτία, αλλά και μία κοιλίτσα που μόλις έχει αρχίσει να φουσκώνει δύσκολα περνάνε απαρατήρητα- ειδικά αν είσαι σε καθημερινή επαφή με τους γύρω σου.

Διαβάστε ακόμα:
Μυστικά λάμψης από την facialist της Jennifer Aniston
Jennifer Aniston - Justin Theroux: Μάθετε τα πάντα για την ημερομηνία και τα πλάνα γάμου τους
Δείτε την Jennifer Aniston πιο ξανθιά από ποτέ